Το Λίνκ ζητάει κλειδί για να ανοίξει στο mega..
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΙσχύει δηλαδή ότι ο xtrme θα βγάζει πλέον μόνο για mi9 και τέρμα για mi8 στην beta 20 επίσημα η όχι ??Ναι το mega λινκ είναι κλειδωμένο !! Πάντως και οι 2 είναι πολλή κοντά σε πολύ καλό σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα βγάζουν ωραίες φώτο !!Ο/H spideman3 έγραψε:
Γιατί εγώ ξέρω μήπως. Αλλά μόνο αυτός έμεινε και urikill οι άλλοι σταμάτησαν. Μονόδρομος πλέον.
Όχι, Xtreme σύμφωνα με foxy με δηλώσεις που έκανε στο telegraph.ru σταματάει λόγου πνευματικών δικαιωμάτων δημιουργών DMC για τον ίδιο λόγο σταμάτησε και ο San1ty.Ο/H geozn8 έγραψε:
Ισχύει δηλαδή ότι ο xtrme θα βγάζει πλέον μόνο για mi9 και τέρμα για mi8 στην beta 20 επίσημα η όχι ??Ναι το mega λινκ είναι κλειδωμένο !! Πάντως και οι 2 είναι πολλή κοντά σε πολύ καλό σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα βγάζουν ωραίες φώτο !!Ο/H spideman3 έγραψε:
Γιατί εγώ ξέρω μήπως. Αλλά μόνο αυτός έμεινε και urikill οι άλλοι σταμάτησαν. Μονόδρομος πλέον.
![]()
τι βαζουμε σαν κωδικο στο mega?Ο/H spideman3 έγραψε:
Πριν 20 λεπτά δόθηκε η 4.3 από Urnyx05.
New version of GCam 6.1.021 is out!
Changelog:
- Fixed a bug in Raisr code
- Fixed crash on Redmi Note 6
- Added Noise Reduction Mode
- Added Auto Bitrate (thanks Arnova)
- Changed signing key (now it shouldn't give problems with fake positives on some antiviruses)
Here is the link: MEGA
WARNING:
- Uninstall previous version and later install this one
Γιώργο εγώ έχω την εντύπωση ότι του urnix05 είναι ελάχιστα καλύτερη.
Εμένα σε mi8 Pro μου κάνει save κανονικά και έχω βάλει και βάζω δηλαδή μόνιμα και έχω το xml του josef77!! Η επιλογή save σε DCIM κάπως έτσι την έχεις επιλέξει? Επίσης σε κάθε εφαρμογή xml πατάμε άνοιξε κλείσε το Noise reduction το activation για να είμαστε σίγουροι ότι θα το πάρει σωστά και επανεκκίνηση!!Ο/H ktmskylos έγραψε:
Την εχει ανεβασει και εδω forum.xda-developers.com/mi-8/…mera-mod-t3803984/page128 ποστ 1279 με dark theme.Δοκιμασα με το config του josef77 αλλα δεν κανει save.
Εγώ την δουλεύω μαζί με την xtrme beta 20 με ίδιες ρυθμίσεις!! Η urnyx 4.3 βγάζει παρόλο που βγάζει ωραίες στης φώτο έχει ένα ελάχιστο θόλωμα το λευκό και γενικά πως να το πω όχι τόσο καλή ευκρίνεια σε σχέση με την beta 20.Ο/H scorpio3 έγραψε:
δεν δουλεύει σωστά του urnyx