εμενα του san1ty λειτουργει κανονικα η 6,2 αλλα προσωπικά δεν μου αρέσει ειναι πολυ απλη καμερα περιμένουμε τις επόμενες εκδοσεις για να δουμε xtrm 20 για την ωρα η καλυτερη για το Mi8
@papaflessas 

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

Την official stable 10.3.1.0 έχω αυτή την στιγμή ναι από ρυθμίσεις είναι πολύ απλή η κάμερα ας ελπίσουμε στο μέλλον να δούμε ποιο βελτιωμένη με περισσότερες ρυθμίσειςΟ/H spideman3 έγραψε:
Με ποια rom είσαι? Εμένα με τίποτα. Και του bsg επίσης έχει μόνο saturation, frame.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ακομα αρχη ειναι...οι devs γραφουνε οτι εχει διαφορετικο Noise map Η 6.2.Ο/H papaflessas έγραψε:
Την official stable 10.3.1.0 έχω αυτή την στιγμή ναι από ρυθμίσεις είναι πολύ απλή η κάμερα ας ελπίσουμε στο μέλλον να δούμε ποιο βελτιωμένη με περισσότερες ρυθμίσειςΟ/H spideman3 έγραψε:
Με ποια rom είσαι? Εμένα με τίποτα. Και του bsg επίσης έχει μόνο saturation, frame.

που τις βρηκες αυτες τις εκδοσεις του BSG?Ο/H spideman3 έγραψε:
Stock Auto global beta
Stock Camera by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE
Xtreme beta 20 6.1
Xtreme beta 20 by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE
San1ty f1vc 6.2
San1ty F1v2c by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE
BSG 6.2 V2e
BSG 6.2 V2e by flickr.com/photos/146708895@N03/ - Flickr2BBcode LITE
BSG 6.2 V2e+Raw