φοβερό time lapse!!! Πιστεύω θα τα δωσει αυτά τα λιγα που ειχε κ στην προηγούμενη... ειναι οτι πρέπει οχι πολλάΟ/H papaflessas έγραψε:
ναι οκ συμφωνω μαζι σου σε αυτα αλλα καποιες ρυθμισουλες extra Θα ηθελα οπως τα frame , μια ρυθμισει που ειχε στην προηγουμενη για σταθερη ληψη απο τρυποδο για Night mode , και να μην συμπιεζει τοσο πολυ την εικονα σε μεγεθος οπως κανει ισως γιαυτο χανεται η καθαροτητα στην εικονα απο την συμπιεση που γινεται στο τελικο αποτελεσμα
και εδω μια δοκιμη time laspe
youtube.com/watch?v=mIa66gQ34J…3DB6u6DhJMglSCRKrv4AukNSM
το κουνημα στο τελος του βιντεο ειναι επειδη κουνησα εδω την καμερα πανω στο τρίποδο
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Xtreme Beta 20 6.1.021
Urikill 6.2.024 PocoF1 mod
San1ty 6.2.024 Mi845-v4a
San1ty Google Camera 6.2.030 stable
BSG 6.2.024 RP2 V1d
BSG 6.2.030 RP2 V1
Arnova GC 6.2.030 final test
Stock Camera
Δοκιμάστε του Arnova έχει κάποιες ωραίες ρυθμίσεις. -
@spiderman3 που την βρισκουμε???edit.την εβαλα σε εσωτερικο χωρο τα χρωματα δεν μαρεσαν καθολου..μ
-
Ο/H z953rr έγραψε:
@spiderman3 που την βρισκουμε???edit.την εβαλα σε εσωτερικο χωρο τα χρωματα δεν μαρεσαν καθολου..μ
-
Κάτοχος poco f1 και από ότι έχω διαβάσει έχουν ίδια specs/αισθητήρα(?) με το mi8 οπότε είναι η ίδια gcam, έχοντας κατεβάσει λοιπόν την MGC_6.1.021_xcam_5_beta20 με το config του josef μπορώ να πω ότι βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες. Έχω ανεβάσει ελάχιστα το saturation +0,2 . Ένα δείγμα από τις φώτο που έχω βγάλει. Όλες είναι με το φως ημέρας.
edit: δεν ξέρω πως να βάλω τις φώτο όπως εσείς. την μία την πέτυχα αλλά δε ξέρω πως.
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1 -
Ωραία φωτογραφία η πρώτη. Οι άλλες δυο εστίασες πάνω στα λουλούδια και σε θόλωσαν τα πίσω?
-
Ναι η αλήθεια είναι ότι η πρώτη βγήκε αρκετά καλή. Στις άλλες απλά είχα σχετικά κοντά το κινητό, οπότε ναι, εστίασε πάνω στο λουλούδι.Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1 -
καλημερα μηπως θα έπρεπε να συμμετάσχουμε στον διαγωνισμο φωτογραφίας της xiaomi ?@papaflessas
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Λίγο δύσκολο γιατί θα μας αποβάλλουν. Ο λόγος απλός θα ανεβάζουμε φωτογραφία και θα τους βρίζουμε για τα απαράδεκτα firmware στις κάμερες
@papaflessas -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες