ανεβασε καπου να τις δουμε σε πληρη αναλυση.
Με πρωτη ματια η εκθεση θελει κατεβασμα αρκετα...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν έχω λογαριασμό στο Flickr, θα σκεφτώ κάτι. Ναί, η ανάλυση είναι χάλια για να ανέβουν στην σελίδα. Αν πατήσεις πάντως πάνω στην κάθε φωτογραφία για να ανοίξει φαίνεται καλύτερα. Η έκθεση που ρυθμίζεται στο μενού της κάμερας;Ο/H foxy4270 έγραψε:
ναι εχει ρυθμιοση exposure compensationΟ/H Tubby Morton έγραψε:
Δεν έχω λογαριασμό στο Flickr, θα σκεφτώ κάτι. Ναί, η ανάλυση είναι χάλια για να ανέβουν στην σελίδα. Αν πατήσεις πάντως πάνω στην κάθε φωτογραφία για να ανοίξει φαίνεται καλύτερα. Η έκθεση που ρυθμίζεται στο μενού της κάμερας;Ο/H foxy4270 έγραψε:
Έχεις να προτείνεις κάποιο νούμερο; Επίσης τα ISO τα προτιμάς στο off;Ο/H foxy4270 έγραψε:
ναι εχει ρυθμιοση exposure compensationΟ/H Tubby Morton έγραψε:
Δεν έχω λογαριασμό στο Flickr, θα σκεφτώ κάτι. Ναί, η ανάλυση είναι χάλια για να ανέβουν στην σελίδα. Αν πατήσεις πάντως πάνω στην κάθε φωτογραφία για να ανοίξει φαίνεται καλύτερα. Η έκθεση που ρυθμίζεται στο μενού της κάμερας;Ο/H foxy4270 έγραψε:
ετσι οπως τισ βλεπω τις δικες σου ...-0.8 σιγουρα.Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Έχεις να προτείνεις κάποιο νούμερο; Επίσης τα ISO τα προτιμάς στο off;
Ναί έχει και για iso στο οποίο είναι από μόνο του αυτόματο στο off αλλά μπορείς να αλλάξεις ρυθμίσεις. Έκανα ταπ σε κάποιες, μειώνεται η εκθεση αλλά βγαίνει κάπως σκοτεινή η φωτογραφία. Βέβαια είναι στα γούστα του καθενός, εμένα μου φαίνονται λίγο σκοτεινές όταν για παράδειγμα το θέμα είναι πχ ο Λευκός Πύργος.Ο/H foxy4270 έγραψε:
ετσι οπως τισ βλεπω τις δικες σου ...-0.8 σιγουρα.Αλλα παλι σχετικο ειναι...αν κανεις ταπ στα φωτεινα θα πεσει μονη της η εκθεση.Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Έχεις να προτείνεις κάποιο νούμερο; Επίσης τα ISO τα προτιμάς στο off;
εχεις ρυθμιση και για iso;
Στην προηγούμενη παράγραφο (109) έχω ανεβάσει σε screenshot τις ρυθμίσεις που έχω εγώ στην x8a. Την θεωρώ αυτή την στιγμή την πιο ολοκληρωμένη gcam για το Mi8.Ο/H loumos2314 έγραψε:
Παιδες καλησπερα,
δουλευα με την beta 20 και ημουν ευχαριστημενος,αλλα μολις τραβαω βραδυ απλα κλεινει το app,εκαναα τα παντα αλλα αγανακτησα,
και εφοσον διαβασα οτι η GCam_6.1-x8a ειναι ανωτερη,
θα θελα τα φωτα σας σχετικα με GCam_6.1-x8a εναντιον F1v9.5_6.2.030 ?
τελος εχω διαβασει στο νημα οτι αυτες ειναι οι καλυτερες απλα εχω χαθει στο νημα σχετικα με τα settings και τα xlm.
καλο θα ηταν καποιος φιλος με καλη διαθεση να μας τα παραθεσει και να μαστε ολοι κομπλε,(να ανατρεχουμε εδω και να βλεπουμε τα settings μαζεμενα)
ευχαριστω εκ των προτερων!
φιλικα παυλος.
Τη μέρα στο ποσό το έχεις το exposure? Στο +4 που είχες γράψει παραπάνω στις ρυθμίσεις που ανέβασες?Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Στην προηγούμενη παράγραφο (109) έχω ανεβάσει σε screenshot τις ρυθμίσεις που έχω εγώ στην x8a. Την θεωρώ αυτή την στιγμή την πιο ολοκληρωμένη gcam για το Mi8.Ο/H loumos2314 έγραψε:
Παιδες καλησπερα,
δουλευα με την beta 20 και ημουν ευχαριστημενος,αλλα μολις τραβαω βραδυ απλα κλεινει το app,εκαναα τα παντα αλλα αγανακτησα,
τελος εχω διαβασει στο νημα οτι αυτες ειναι οι καλυτερες απλα εχω χαθει στο νημα σχετικα με τα settings και τα xlm.
καλο θα ηταν καποιος φιλος με καλη διαθεση να μας τα παραθεσει και να μαστε ολοι κομπλε,(να ανατρεχουμε εδω και να βλεπουμε τα settings μαζεμενα)
φιλικα παυλος.
Συμπληρωματικά από αυτά που θα δεις και μετά από κάποιες συμβουλές του Foxy4270 στις βραδυνές λήψεις έβαλα το exposure στο -0.8 και πραγματικά οι φωτογραφίες 'πετάνε' είναι φανταστικές.
Στις φωτογραφίες την ημέρα επιλέγω την ρύθμιση Nexus 6P, και στις βραδυνές λήψεις την Pixel 3XL.
Όσο αφορά το xml εγώ έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το Standart_x8a.xml. Θα το βρεις το link στην παράγραφο 102 με την ονομασία Final_x8a.zip και το έχει δώσει ο Foxy4270. Αφού κατεβάσεις το zip θα το κάνεις εξαγωγή και εκεί μέσα θα βρεις το Standart_x8a.xml.
Την ημέρα στο +0.4 και το βράδυ στο -0.8. Τα ISO δεν τα έχω πειράξει, τα έχω μόνιμα στο off διότι δεν γνωρίζω πως να τα ρυθμίσω εκτός αν κάποιος χρήστης εδώ μέσα τα έχει δουλέψει και μπορεί να μας πει με βεβαιότητα κάποιες ρυθμίσεις με καλό αποτέλεσμα.Ο/H GUZGUN έγραψε:
Τη μέρα στο ποσό το έχεις το exposure? Στο +4 που είχες γράψει παραπάνω στις ρυθμίσεις που ανέβασες?Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Στην προηγούμενη παράγραφο (109) έχω ανεβάσει σε screenshot τις ρυθμίσεις που έχω εγώ στην x8a. Την θεωρώ αυτή την στιγμή την πιο ολοκληρωμένη gcam για το Mi8.Συμπληρωματικά από αυτά που θα δεις και μετά από κάποιες συμβουλές του Foxy4270 στις βραδυνές λήψεις έβαλα το exposure στο -0.8 και πραγματικά οι φωτογραφίες 'πετάνε' είναι φανταστικές.Ο/H loumos2314 έγραψε:
Παιδες καλησπερα,
φιλικα παυλος.
Στις φωτογραφίες την ημέρα επιλέγω την ρύθμιση Nexus 6P, και στις βραδυνές λήψεις την Pixel 3XL.
Όσο αφορά το xml εγώ έχω κατεβάσει και χρησιμοποιώ το Standart_x8a.xml. Θα το βρεις το link στην παράγραφο 102 με την ονομασία Final_x8a.zip και το έχει δώσει ο Foxy4270. Αφού κατεβάσεις το zip θα το κάνεις εξαγωγή και εκεί μέσα θα βρεις το Standart_x8a.xml.
Για τις βραδυνές είσαι έτσι?
Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk