Αυτό ακριβώς. Και πάντα το βασικό είναι έχεις το ταλέντο να τραβάς φωτογραφίες. Αν έχεις ταλέντο ή προσπαθείς να το καλλιεργήσεις, μπορείς να κάνεις μαγικά πράγματα και με μία gcam σε Mi8. Αν δεν έχεις το ταλέντο και μία Mark III να σου δώσουν άχρηστη θα πάει. Αυτά ισχύουν για όλους μας.Ο/H foxy4270 έγραψε:
ακριβως την ιδια φιλοσοφια εχω κι εγωΑγοραζω κινητο με μοναδικο κριτηριο την καμερα.
Παλια εσκαγα 700-800 ευρω για Samsung Με σκοπο να εχω καλη καμερα...αλλα παπαλα.
Με την gcam πλεον αγοραζεις κινητο των 150 ευρω και κανεις πλακα σε ναυαρχιδες...φωτογραφικα παντα
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Προφανώς εξέλαβα την φράση:
Έτοιμες ώστε να παίξουν κατευθείαν στο κινητό και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα.
Αυτό δεν είναι βοήθεια?
Προφανώς όχι έτσι?
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα....
Οκ ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου λόγια....Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ο "ιδρυτής" του νήματος,,,,,
Απο την ημέρα που μπήκα εδώ την πιο πολύτιμη βοήθεια την έχω πάρει από τον foxy4270 ο οποίος γράφει τακτικά και μου πρότεινε την καλύτερη gcam ever για μένα, την x8a του Marcello. Του αποδίδω τα εύσημα όπως το ίδιο θα κάνω και σε σένα στο μέλλον σε παρόμοια περίπτωση.
Τις πιο πολλές φορές ο γραπτός λόγος δεν μπορεί να αποδώσει τον τρόπο που μιλάμε οπότε πολλές κουβέντες δίνουν άλλη αίσθηση στον συνομιλητή. Δεν υπάρχει θέμα από μένα με κανένα παιδί εδώ μέσα, πιστεύω πως όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό. -
Εγώ όσο μπορώ θα προσθέτω και γενικά ανανεώνω τη πρώτη σελίδα με νέες εκδόσεις που έχουν δοκιμαστεί και τα xml για τις εκδόσεις 6 που το υποστηρίζουν.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Έχει δοκιμάσει κάποιος έκδοση 7.0 από Parrot43; Στο Mi8 δεν είναι συμβατή καμία από όσες έχω κατεβάσει και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή gcam.
-
δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα λογια για τον συγκεκριμενο ρωσο dev,οτι κλεβει δουλειες χωρις να δινει credit και οτι βαζει "features" στο apk χωρις να δουλεουν σωστα.
celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/post-03/ και οπως γραφει και εδω -
Ο/H thodorisls έγραψε:
δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα λογια για τον συγκεκριμενο ρωσο dev,οτι κλεβει δουλειες χωρις να δινει credit και οτι βαζει "features" στο apk χωρις να δουλεουν σωστα.
celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/post-03/ και οπως γραφει και εδω
-
Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κάποιος έκδοση 7.0 από Parrot43; Στο Mi8 δεν είναι συμβατή καμία από όσες έχω κατεβάσει και έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλή gcam.
Μονο sanity/BSG απο εκδοσεις 7.0 -
Ο/H foxy4270 έγραψε:
Για το Samsung δεν ξερω, αλλα το One plus 7 pro εχει κορυφαια καμερα με η χωρις Gcam.
Επισης εχει πολυ καλο night mode.Παρολα αυτα η gcam εχει αλλαξει τελειως τα δεδομενα πανω
στη φωτογραφια των κινητων
-
-
-
Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity?
Ευχαριστω!Java Developer
Android Developer
DDOS Scripting
SQL Administrator
Networking
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-