Εγώ δεν έχω ακόμα μόνιμα κάποια 7αρα έκδοση. Περιμένω να πάρω Android 10 καθώς πολλές 7αρες το απαιτούν. Πειραματίστηκα λίγο με την 7αρα του San1ty αλλά δεν με κάλυψε πληρώσει. Θα έχει βέβαια συνέχεια. Τώρα δουλεύω την X8a του Marcello που βασίζεται στην 6.021 με το night.xml που το βράδυ με 2-3 καλές ρυθμίσεις σκίζει!Ο/H Vasilis Semertzidis έγραψε:
Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity?
Ευχαριστω!
Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
-
-
Σε ποιες ρυθμίσεις αναφέρεσαι ακριβώς φίλε μου, για να μαθαίνουμε και μεις τα στραβαδια
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H Vasilis Semertzidis έγραψε:
Αρα παιδια, εσεις ποια πιστευετε πως ειναι η πιο ποιοτικη φωτογραφια μεχρι στιγμης? Εχω μια παλια version της GCAM και σκευτομαι να βαλω μια απο αυτες ή να περιμενω του sanity?
Ευχαριστω!
-
Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Ευχαριστω!
-
Καλησπέρα στην ομάδα. Για πορτρέτο προτείνετε την GCam ή την στοκ ;
-
Gcam
-
-
-
Οπότε αφήνουνε την x8a και παμε στην τελευταία έκδοση 7.0 του san1ty? Από ρυθμίσεις κάποιο Xml?
-
Ο/H Antonis83 έγραψε:
Ο/H Tubby Morton έγραψε:
Ευχαριστω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες