Συγνωμη φίλε μου αλλά έψαξα στα ποστ αλλά δεν είδα κάποιο xml  χρειάζεται να κατεβάσω ή να τικαρο  κάποιο από όλα αυτά ευχαριστο									

Εκδόσεις και δοκιμές-τεστ Google Camera για το Xiaomi Mi 8
- 

- 

ένα link για την συγκεκριμένη υπάρχει γιατί δεν μπορώ να την βρω. Ευχαριστώ εκ των προτερωνΟ/H spideman3 έγραψε:
 Τρία ποστ ποιο πάνω δίνω ένα αρχείο xml που σε γκρουπ του telegram λένε τα καλύτεραΟ/H Sakis sakis έγραψε:Ειμαι με global stable με mui 11 πραγματικά η minikon είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν ξερο τι ρυθμίσεις να βαλο μπορεί να βοηθήσει κάποιος
 Μέσα στον φάκελο gcam - config θα βρεις και άλλα έτοιμα xml αρχεία.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- 
			Εγω ευχαριστο
- 
			Το xtreme είδη υπάρχει μέσα να τικαρο αυτό δηλαδη
- 
			Εδώ αν έχεις telegram @latestgcamop6t

- 
			Δεν έχω telegram να φτιαξο αν ειναι
- 

Εδώ είσαι,Ο/H thanostonia έγραψε:
 ένα link για την συγκεκριμένη υπάρχει γιατί δεν μπορώ να την βρω. Ευχαριστώ εκ των προτερωνΟ/H spideman3 έγραψε:
 Τρία ποστ ποιο πάνω δίνω ένα αρχείο xml που σε γκρουπ του telegram λένε τα καλύτεραΟ/H Sakis sakis έγραψε:Ειμαι με global stable με mui 11 πραγματικά η minikon είναι πάρα πολύ καλή αλλά δεν ξερο τι ρυθμίσεις να βαλο μπορεί να βοηθήσει κάποιος
 Μέσα στον φάκελο gcam - config θα βρεις και άλλα έτοιμα xml αρχεία.

Google Camera Port: marco apks

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Ευχαριστο
- 
			Καλημέρα.
 Δεν γνωρίζω αν γράφω σωστά σε αυτή την ενότητα.
 Τα βίντεο που καταγράφω με το κινητό ΜΙ 8 , δεν παίζουν στο Pinacle studio (πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο).
 Ούτε στο media player κλπ.
 Τι μπορώ να κάνω να διορθώσω το πρόβλημα;;;;
- 
			Το video είναι 720, 1080 ή 4Κ? Με vlc δοκίμασες?

Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Οταν υπάρχουν πολλαπλά xml αρχεία στον φάκελο config, πώς επιλέγεται το xml που θέλουμε;

Άκυρο το βρήκα.
- 
			MJL Minikon 2.2.2 η καλύτερη Gcam που κυκλοφορεί και μάλιστα με ενσωματωμένα xmls. Αμέσως μετά κατά την γνώμη μου η Fractal 348 αλλά έχει ένα ελάττωμα το γεγονός ότι στο Mi8 δεν λειτουργεί σωστά το slow motion. Οπότε μονόδρομος η MJL.  
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Ετικέτες