Διαφήμιση

Πρόβλημα με Miui 9.6.2.0

• Πρόβλημα με Miui 9.6.2.0

Καλημέρα. Εδώ και 2 εβδομάδες αντιμετοπίζω πρόβλημα με το Note 3 Pro αφού έγινε εγκατάσταση της έκδοσης 9.6.2.0 . Σε διαφορετικά διαστήματα κάθε φορά και ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη με πάνω από 50% την στιγμή που πάω να ανοίξω μία εφαρμογή το κινητό κλείνει απότομα. Όταν το ξανανοίγω έχω ένδειξη από μπαταρία πως είναι εντελώς αφόρτιστη 1%-5% και αν δε το ανοίξω μετά από 1 λεπτό έχω ένδειξη πως η μπαταρία έχει γύρω στο 20% λιγότερη ενέργεια από πριν κλείσει το κινητό πχ στο 95% μετά το απότομο κλείσιμο η μπαταρία έχει πέσει στο 75-80%. Δοκίμασα να κάνω εκκαθάριση cache χωρίς αποτέλεσμα και προχώρησα πριν 2 ημέρες σε wipe data αφού πρώτα έκανα back up. Το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά αφού ολοκληρώθηκε όμως η εγκατάσταση όλων των εφαρμογών από wifi. Εχθές το απόγευμα όταν άνοιξα τα data μου έσβησε το κινητό με τα παραπάνω προβλήματα στην μπαταρία (είχε ένδειξη πριν κλείσει 52% και μετά είχε 1%). Έτσι προχώρησα σε hard reset αλλά και πάλι δεν διορθώθηκε το πρόβλημα με αποτέλεσμα πλέον όταν ανοίγω wifi ή κάποια εφαρμογή (ως και στα sms μου έσβησε) να σβήνει απότομα το κινητό.
    Στις ρυθμίσεις της μπαταρίας στην κατανάλωση στις 2 πρώτες θέσεις είναι το Σύστημα Android με 12,4% & Android με 8,9%.
    Την μπαταρία την είχα αντικαταστήσει τον Ιούνιο με νέα γνήσια χωρίς να μου έχει εμφανίσει κάποιο πρόβλημα έκτοτε.
    Έχει αντιμετωπίσει κάποιος αντίστοιχω πρόβλημα σε Note 3 Pro γιατί έψαξα και βρήκα πως με την έκδοση 9.6.2.0 υπάρχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε άλλες συσκευές όμως.

To κινητό είναι 32gb Ram, Snapdragon 650, με Official DEV CN Rom(only have Chinese and English) αρχική αλλά μετά άλλαξε με την επίσημη που έχει και ελληνικά.

Ευχαριστώ
  • Ο/H tomcat2000 έγραψε:

Όταν το ξανανοίγω έχω ένδειξη από μπαταρία πως είναι εντελώς αφόρτιστη 1%-5% και αν δε το ανοίξω μετά από 1 λεπτό έχω ένδειξη πως η μπαταρία έχει γύρω στο 20% λιγότερη ενέργεια από πριν κλείσει το κινητό πχ στο 95% μετά το απότομο κλείσιμο η μπαταρία έχει πέσει στο 75-80%.
    Το δικό σου δείχνει να είναι διαφορετικό πρόβλημα, πολύ πιθανό αν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία, τουλάχιστον αυτές οι απότομες αλλαγές στο ποσοστό φόρτισης, προς τα εκεί δείχνουν :?
  • Διαφήμιση