[Miui 10 8.10.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
-
Ο/H kostas_thess έγραψε:
Περάστηκε σε whyred και η συσκευή πετάει, κάθε ίχνος lag εξαφανίστηκε (με εγκατεστημένο Magisk)!! Πολύ ωραίες οι νέες προσθήκες όπως face unlock, θέματα, κλπ (βέβαια εμείς του whyred τα είχαμε από τον @UserXP ). Περνάει και πιστοποίηση play protect!!!
Τώρα μια ερώτηση: μου ήρθε mail από την google ότι ο λογαριασμός μου περάστηκε σε νέα συσκευή (λογικό μετά από fr) και ότι δεν έχω εγκατεστημένες κάποιες εφαρμογές google στο MiMix2s!?!?!? Γιατί το βλέπει σαν MiMix2s? Να υποθέσω για να περνάει την πιστοποίηση? Δημιουργεί κάποιο πρόβλημα αυτό ή ενδέχεται να δημιουργήσει στο μέλλον?
Συγχαρητήρια παιδιά για την άψογη δουλειά σας! Ευχαριστούμε πολύ!!!
Edit: όταν βγαίνεις από το Chrome πατώντας το home button πετάει αναφορά σφάλματος. Βάζω screenshot (κ εδώ το βλέπει σαν polaris)
-
Σε RN4X και σε r4x πρόβλημα με το ρολόι ξυπνητήρι, δεν ανοίγει, σφάλμα. Τι κάνουμε ξανά πίσω;
-
Δεν μπορώ να περάσω ήχο κλήσης μέσω audiko.... Το έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? Βάζω default έναν ήχο, αλλά μετά στις ρυθμίσεις στο ήχο κλήσης το έχει χωρίς ήχο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Περάστηκε OTA σε Redmi Note 5 Nikel η Aroma.
Ίσως είναι λίγο καλύτερη η διαχείριση μπαταρίας. Τα προβλήματα που εντόπισα είναι τα ίδια με της προηγούμενης, δηλαδή:
1) Αδυναμία/ Αποτυχία φόρτωσης αντιγράφων ασφαλείας από το Mi Cloud
2) Σε δίκαρτο κινητό, όταν μιλάω στη sim 1, δεν έχω data (δεδομένα κινητής) στη sim 2. -
Καλησπέρα. Σε Redmi 5 Plus (Vince) MEE7 έχω το τελευταίο rom που δώσατε πριν γυρίσει σε China/xiaomi.eu Source και είναι Android Oreo 8.1.
Είναι καλύτερα ή χειρότερα να βάλω το καινούργιο China/xiaomi.eu rom που είναι Android Nugat 7.1.
Απο οτι καταλαβαίνω το νέο source μπορεί να αργήσει ή και να μην βγάλει ποτέ το Oreo όπως βλέπω και σε άλλες συσκευές στη λίστα που έχουν ακόμα πιο παλιά versions Android. -
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Σε RN4X και σε r4x πρόβλημα με το ρολόι ξυπνητήρι, δεν ανοίγει, σφάλμα. Τι κάνουμε ξανά πίσω;
MIUI Clock 10.2.0.1 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror -
παιδια μια απορια σχετικα με την εφαρμογη του ρολογιου, που δεν δουλευει σε μερικους με την νεα ρομ:παρολο που δεν ανοιγει η εφαρμογη, μου δειχνει στη μπαρα ειδοποιησεων την ενδειξη για τα ξυπνητηρια που εχω ρυθμισμενα,αυτο τι σημαινει; θα χτυπησει το πρωι το ξυπνητηρι ή οχι;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0