Μη βασίζεται σε αυτό, μπορεί και να μη χτυπήσει και θα τρέχεις...
[Miui 10 8.10.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 36 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
παιδια μια απορια σχετικα με την εφαρμογη του ρολογιου, που δεν δουλευει σε μερικους με την νεα ρομ:παρολο που δεν ανοιγει η εφαρμογη, μου δειχνει στη μπαρα ειδοποιησεων την ενδειξη για τα ξυπνητηρια που εχω ρυθμισμενα,αυτο τι σημαινει; θα χτυπησει το πρωι το ξυπνητηρι ή οχι;
=> MIUI Clock 10.2.0.1 APK Download by Xiaomi Inc. - APKMirror -
οχι, δε βασιζομαι. ηδη εβαλα αλλη εφαρμογη προσωρινα. απλα απορησα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
Ο/H smitsos έγραψε:
εκτός από τις ειδοποιήσεις στο fb έχει
μόνο δόνηση ότι και δικαιώματα και ήχους άλλαξα δεν ! -
παντως στο mido μου η νεα ρομ εχει πολλα κολληματα, καθυστερηση στο ανοιγμα εφαρμογων, μεχρι και reboot μου κανε για πρωτη φορα εδω κι ενα χρονο που το εχω. ας ελπισουμε με cn source να σωθει η κατασταση.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
παιδια μια απορια σχετικα με την εφαρμογη του ρολογιου, που δεν δουλευει σε μερικους με την νεα ρομ:παρολο που δεν ανοιγει η εφαρμογη, μου δειχνει στη μπαρα ειδοποιησεων την ενδειξη για τα ξυπνητηρια που εχω ρυθμισμενα,αυτο τι σημαινει; θα χτυπησει το πρωι το ξυπνητηρι ή οχι;
-
-
Δεν δείχνει, άλλα τους κατεβάζει. Και αν τους κατεβάσει μια φορά δεν το βγάζει πάλι.
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0