σε ξεκλειδωτο mido με 8.10.18 αρωμα αν περασω απο πανω την 8.10.11 τι μπορει να γινει; θα περασει ή θα το παρω στο χερι;
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓιατί γενικά από Android 8 και πάνω η Aroma παρουσιάζει αστοχίες..Ο/H bilis1234 έγραψε:
Περαστηκε σε wired δεν περαστηκε dolby κ 3 ακόμη εφαρμογές γιατί γίνεται αυτό??
H ROM που είναι διαθέσιμη από εμάς (8.10.18) δεν έχει ενεργά ARB και μπορείς να την περάσεις χωρίς πρόβλημα, αρκεί βέβαια όπως πάντα να έχεις ξεκλειδώσει πρώτα τον Bootloader με δικό σου account.Ο/H chrispsil έγραψε:
Καλησπέρα στην ομαδα και μπράβο για την καλη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια. Είμαι κάτοχος του Whyred και πρόσφατα παρέλαβα απο τ σερβις τη συσκευή μου ύστερα απο αντικατάσταση (καμένα πιξελ στην οθόνη) Αποφάσισα να κάνω το βήμα για ν μπω στην ελληνική μιας και στο κενζο που την ειχα ήμουν 100 τ 100 ικανοποιημένος. Το θέμα είναι ότι εχω ηδη miui 10 που σημαίνει ότι εχω arb σίγουρα ενεργοποιημενο. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο σάιτ που να μου δίνει πλήρη ενημέρωση για το πως μπορω ν την περασω χωρις να το κλαιω!? Μου λείπει άπειρα το dolby!
οι οποίες σύμφωνα με το τελευταίο mail θεωρητικά φτιάχτηκανΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Γιατί γενικά από Android 8 και πάνω η Aroma παρουσιάζει αστοχίες..Ο/H bilis1234 έγραψε:
Αλλάζουν σε κάθε Release πολλά όσον αφορά τα Policy από την MIUI με αποτέλεσμα σε μερικές περιπτώσεις να δημιουργούνται προβλήματα στην AROMA.Ο/H vanni έγραψε:
οι οποίες σύμφωνα με το τελευταίο mail θεωρητικά φτιάχτηκαν
Όταν λες δεν έχει arb ενεργοποιημενο; φαντάζομαι εμενα η συσκευή μου θα εχει 4 ή 5 τώρα. Δε θα εχω πρόβλημα προφανώς εφόσον και αυτη ειναι miui 10 σωστα;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
H ROM που είναι διαθέσιμη από εμάς (8.10.18) δεν έχει ενεργά ARB και μπορείς να την περάσεις χωρίς πρόβλημα, αρκεί βέβαια όπως πάντα να έχεις ξεκλειδώσει πρώτα τον Bootloader με δικό σου account.Όλοι οι οδηγοί είναι ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/30969/Ο/H chrispsil έγραψε:
Καλησπέρα στην ομαδα και μπράβο για την καλη δουλειά που κάνετε τόσα χρόνια. Είμαι κάτοχος του Whyred και πρόσφατα παρέλαβα απο τ σερβις τη συσκευή μου ύστερα απο αντικατάσταση (καμένα πιξελ στην οθόνη) Αποφάσισα να κάνω το βήμα για ν μπω στην ελληνική μιας και στο κενζο που την ειχα ήμουν 100 τ 100 ικανοποιημένος. Το θέμα είναι ότι εχω ηδη miui 10 που σημαίνει ότι εχω arb σίγουρα ενεργοποιημενο. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο σάιτ που να μου δίνει πλήρη ενημέρωση για το πως μπορω ν την περασω χωρις να το κλαιω!? Μου λείπει άπειρα το dolby!
Σύμφωνοι αλλά δεν θα έπρεπε να μπει στα XTRV & ARΩMA Fixes αφού δεν είστε σίγουροι και ακόμα κάνετε δοκιμέςΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Αλλάζουν σε κάθε Release πολλά όσον αφορά τα Policy από την MIUI με αποτέλεσμα σε μερικές περιπτώσεις να δημιουργούνται προβλήματα στην AROMA.Κάνουμε δοκιμές και πιστεύουμε στην επόμενη διανομή να έχουν στρώσει τα πράγματα..Ο/H vanni έγραψε:
οι οποίες σύμφωνα με το τελευταίο mail θεωρητικά φτιάχτηκαν
Δηλαδή καλητερα να περνάω την xtrv?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Γιατί γενικά από Android 8 και πάνω η Aroma παρουσιάζει αστοχίες..Ο/H bilis1234 έγραψε:
![]()
4 είναι το τελευταίο ARB που έχουν οι Official ROM.Ο/H chrispsil έγραψε:
Όταν λες δεν έχει arb ενεργοποιημενο; φαντάζομαι εμενα η συσκευή μου θα εχει 4 ή 5 τώρα. Δε θα εχω πρόβλημα προφανώς εφόσον και αυτη ειναι miui 10 σωστα;
Μην κολλάς σε αυτό.Ο/H vanni έγραψε:
Σύμφωνοι αλλά δεν θα έπρεπε να μπει στα XTRV & ARΩMA Fixes αφού δεν είστε σίγουροι και ακόμα κάνετε δοκιμές