Καλησπέρα..κάτοχος της εξαιρετικής αυτής συσκευής 3 μηνες τώρα..Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος root της συσκευής(και με ένα κλικ που λέει ο λόγος). Να σας πω ότι εχω ξεκλειδώσει bootloader και έχω την miui 10 global stable.Δεν θέλω να φλασαρω Ρομ ούτε του τέτοιο..θέλω απλά να κατεβάσω μια εφαρμογή που κάνει mirror πάνω στο android auto το κινητό! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα ήμουν ιδιαίτερα υπόχρεος! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Root redmi note 5
-
-
Για root που ρωτας, περνάς twrp από το παρακάτω link σε ξεκλείδωτο bootloader και αμέσως φλασαρεις magisk μέσα από το twrp.
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Το περνάς με τον δεύτερο τρόπο, εφόσον έχεις βέβαια βάλει και οδηγούς στον υπολογιστή σου.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Το magisk θα το βρεις κάπου στο φόρουμ.
Για τα άλλα με το android auto δεν ξέρω... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για root που ρωτας, περνάς twrp από το παρακάτω link σε ξεκλείδωτο bootloader και αμέσως φλασαρεις magisk μέσα από το twrp.
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Το περνάς με τον δεύτερο τρόπο, εφόσον έχεις βέβαια βάλει και οδηγούς στον υπολογιστή σου.
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Το magisk θα το βρεις κάπου στο φόρουμ.
Για τα άλλα με το android auto δεν ξέρω...
-
-
Θέλω να βάλω TWRP και root στο Redmi Note 5. Έχω κατεβάσει το mediafire.com/file/2p46hemou3i….1-2_miui-hellas.img/file και το fastboot-unlock-anti-4-whyred.zip - Google Drive
Από ότι καταλαβαίνω οι εντολές είναι:
fastboot flash antirbpass dummy.img
fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img fastboot boot twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img
Επειδή με τα μοντέλα έχω μπερδευτεί. Έχω το Redmi Note 5 global. Αυτό είναι το whyred;
Επίσης δεν θέλω να περάσω άλλη rom, μόνο root για την gcam. Έχει κάπιος link για το magisk και τη διαδικασία που πρέπει να γίνει; Σε κάπιο site του εξωτερικού διάβασα ότι εκτός από το magisk πρέπει να περαστεί και 2o αρχείο αλλιώς παέι για brick -
-
Οπότε κατεβάζω:
mediafire.com/file/2p46hemou3i….1-2_miui-hellas.img/file
bit.ly/2ujYbUO
xiaomi-miui-hellas-8.1_whyred_V10_XTRV_8.11.1.zip από την οποία τσιμπάω μόνο το magisk.zip
και τον lazyflasher από εδώ androidfilehost.com/?fid=890129502657590339
Lazyflasher και magisk αντιγραφή στο κινητό. Dummy και TWRP στο C:\ADB
Περνάω TWRP μέσω adb:
fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img
fastboot boot twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img
Flash τον lazyflusher και reboot
Flash το magisk και reboot
Τα έγραψα σωστά ή θα κάνω καμία πατάτα; Θυμίζω ότι δεν θα περάσω άλλη rom, κάπου είδα χτες ότι για να κρατήσεις την ίδια rom υπάρχει και 1 άλλο αρχείο αλλά δεν το βρίσκω σήμερα -
Ο/H vastourl έγραψε:
Περνάω TWRP μέσω adb:
fastboot flash recovery twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img
fastboot boot twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas.img
Flash τον lazyflusher και reboot
ή
Flash το magisk και reboot
-
Καλημέρα. Εγώ που θέλω να βάλω redwolf recovery χρειάζεται να flashάρω και lazyflasher ή μόνο magisk;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0