Διαφήμιση

Notify & Fitness for Mi Band [Συζήτηση | Features | Bugs | Updates | Sync με activities + fitness platforms (Endomondo, Strava, κλπ)]

• Καλημέρα @tsatomas.
      Αν πας στο tab των ειδοποιήσεων (το icon μοιαζει με αυτο του email / gmail) και μπεις σε μια απο τις εφαρμογές που έχεις σεταρει να παίρνεις ειδοποιήσεις, στο tab "basics" τι σου δείχνει;
      Εχεις το "Show notification text" ενεργοποιημένο;
      Κάνε ενα "test" εκεί και δες τι σου βγάζει στην οθόνη του mi Band 3.
    • παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω και γω κάτι. Έχει καταφέρει κανείς να σεταρει το κουμπί του mi band 3 με τις λειτουργίες που έχει η εφαρμογή? Πχ για να απαντάς κλήσεις? Εγώ το ενεργοποιω αλλά δεν λειτουργεί
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα.
      Παραθέτω κάτω κάποιες ρυθμίσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην απροβλημάτιστη λειτουργία του Notify & Fitness. Οι συγκεκριμένες ρυθμίσεις βοηθούν κυρίως σε τυχόν θέματα που αφορούν disconnections, κλπ. Στα αγγλικά, όπως ακριβώς τα έγραψα σήμερα σε σχετική συζήτηση στο Reddit.

I have found that N&F works better (regarding the connection & generally) when Mi Fit is uninstalled.
      If you don't need Mi Fit, just remove it. This is what I have done and everything works fine.
      Then go into the N&F Tools area and enable: "Mi band discoverable".
      Then into N&F settings and have "Turn on bluetooth" enabled and choose "Official Mi Fit NOT installed"
      You may also go into Android's settings and exclude N&F app from any Battery Save power mode, so that it never really gets killed by the OS. Furthermore, if you have Android Oreo +, get into "Optimize battery usage" and disable N&F for the same reasons.
    • Έχω την εξής απορία. Προσπαθώ να κάνω να ενεργοποιείτε η να απενεργοποιείτε την δόνηση αντί το DnD ,όταν διαλέγω το αθόρυβο στο mi band 3 αλλά ότι και να δοκίμασα στη εφαρμογή είναι είτε είναι on/off το αθόρυβο στο mi band να μένει δόνηση. Μην ξέρεις την παίζει να κάνω λάθος;
    • Διαφήμιση
    • τώρα τελευταία όταν ανοίγω το messenger λαμβάνω στο mi band3 ειδοποιηση με τίτλο 'Εικόνες συνομιλητών ενεργές' και κειμενο 'Έναρξη συζητησης' αν και δεν υπάρχει συζήτηση. Επειδή είναι ενοχλητικό, . Μήπως ξερει καποιος ποια ρύθμιση το προκαλει; (Με τα μηνύματα είναι οκ)

Συμπληρωση: απ ότι φαίνεται έπρεπε να επιλέξω την ρύθμιση 'μόνο καθαρές ειδοποιήσεις' για να δείχνει μόνο το κείμενο της ειδοποίησης...
    • Χαιρετω, χρησιμοποιω κανονικα το Notify & Fitness με το Mi Band 4 και ενω συγχρονιζει κανονικα με το Strava δεν εχω βρει επιλογη να το κανει αυτοματα στο τελος καθε workout, απλα παω και παταω για καθε εναν συγχρονισμο "χειροκινητα". Εχω την αισθηση απο αυτα που διαβασα πιο πανω οτι πρεπει να υπαρχει επιλογη να γινεεται αυτοματα ο συγχρονισμος αλλα δεν το βρισκω.
    • Ο/H morgoth έγραψε:

Χαιρετω, χρησιμοποιω κανονικα το Notify & Fitness με το Mi Band 4 και ενω συγχρονιζει κανονικα με το Strava δεν εχω βρει επιλογη να το κανει αυτοματα στο τελος καθε workout, απλα παω και παταω για καθε εναν συγχρονισμο "χειροκινητα". Εχω την αισθηση απο αυτα που διαβασα πιο πανω οτι πρεπει να υπαρχει επιλογη να γινεεται αυτοματα ο συγχρονισμος αλλα δεν το βρισκω.

Μια και παραγγείλατε και εγώ το 4 έχω μία απορία.η εφαρμογή έχει κάτι επιλογές για όταν πατάς διπλο πάνω στ κεντρικό κουμπί να κάνει διάφορα.πχ να ανοίγει κάμερα ή αθόρυβο κτλ.στο 3 δεν γινόταν λόγο διαφόρων περιορισμών π είχε τ 3 ...Στο 4 δουλεύει?

Δεν χρησιμοποιείς mi fit έτσι?
    • Να σου πω την αληθεια δεν τα εχω πολυψαξει αυτα, θα ριξω μια ματια και θα σου πω.

Το mi fit το εχω ανοικτο στο background γιατι απ'οσο καταλαβα το χρειαζεται το Notify & Fitness για να δουλεψει σωστα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H morgoth έγραψε:

Χαιρετω, χρησιμοποιω κανονικα το Notify & Fitness με το Mi Band 4 και ενω συγχρονιζει κανονικα με το Strava δεν εχω βρει επιλογη να το κανει αυτοματα στο τελος καθε workout, απλα παω και παταω για καθε εναν συγχρονισμο "χειροκινητα". Εχω την αισθηση απο αυτα που διαβασα πιο πανω οτι πρεπει να υπαρχει επιλογη να γινεεται αυτοματα ο συγχρονισμος αλλα δεν το βρισκω.
      Καλημέρα.
      Στα settings του "New workout" θα κάνεις enable το "Automatically sync to Strava". Μια φορά θα το κάνεις και μετά κάθε φορά που θα λογκάρεις το συγκεκριμένο activity θα έχει κρατήσει την επιλογή αυτή και θα κάνει από μόνο του sync.
      Προσοχή, την πρώτη φορά λογικά θα σου ζητήσει permissions και login στο Strava ή κάτι τέτοιο.
      Δες τα screenshots
      Images
      • naf1.jpg

137,19 kB, 1.080×1.920, viewed 106 times
      • naf2.jpg

144,28 kB, 1.080×1.920, viewed 79 times