Εχω το redmi note 3 mtk με την xtrv rom. Λειτουργουσαν ολα σωστα μεχρι που εκλεισε που εκλεισε απο μπαταρια. Το κινητο οταν ειναι στην μπριζα δεν δειχνει να φορτιζει, ωστοσο κανει μπουτ και πριν ανοιξει ακουγεται ο ηχος πως δεν εχει μπαταρια και κλεινει. Επισης εχω προσβαση σε fastboot και twrp recovery.
REDMI NOTE 3 MTK 0% ΜΠΑΤΑΡΙΑ , ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟ BOOT ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ
-
-
-
Μακαρι να ανοιξει αλλα τι να σου πω , αφου ανοιγει σε twrp κλπ , τι προβλημα να εχει ?
-
-
Φιλε μακη δεν εγινε τιποτα τελικα. Τα ιδια μετα απο πολλες ωρες φορτισης. Το περιεργο ειναι πως πρν κλεισει απο μπαταρια ολα λειτουργουσαν κανονικα.
-
-
Δε γινεται τιποτα απο τα δυο. Απλα οταν προσπαθω να το ανοιξω κανει το boot και πριν μπει στο λειτουρικο ακουγεται ηχος οτι δεν εχει μπαταρια και κλεινει. Μαλλον θα ξαναπερασω τη ρομ. Μπορεις να μου πεις πως θα περασω τους drivers στο pc γιατι εχω μπερδευτει?
-
-
@amavroudis ευχαριστω, ξερεις μηπως τι φταει που οταν ειναι συνδεδεμενο στο pc και μπαινω fastboot , μετα απο λιγα δευτερολεπτα βγαινει απο fastboot?
-
Δεν είναι συνδεδεμένο. Για αυτό σου βγαίνει. Πως σου το αναγνωρίζει στο device manager;
Τι windows έχεις; Ανέβασε screenshot. -
Δοκίμασες με άλλο φορτιστή? Σύνδεσε το με το pc και κοίτα μήπως αλλάζει συμπεριφορά. Δεν έχει driver για αυτό πρέπει να βγαίνει από το fastboot. Βάλε driver και όταν είσαι σε fastboot κοι στην διαχείριση συσκευών πως το βλέπει. Δεν νομίζω με flash να κάνεις κάτι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0