Πηγή: xiaomi-miui.gr/changelog-8-10-25-8517-2/Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:
Αυτή είναι η λίστα αλλαγών που μας φέρνει η νέα 8.10.25 Version της MIUI ROM. Όπως είναι γνωστό όλες οι XTRV & ARΩMA ROM της κοινότητάς μας, γυρίζουν σε China/Xiaomi.eu Source από το Global που είχαμε ως βάση. Από εδώ και πέρα οι ROM της κοινότητας θα αρχίσουν να παραδίδονται κάθε Σάββατο βράδυ, και η διανομή θα ολοκληρώνεται σταδιακά μέχρι την Κυριακή το βράδυ. MIUI 10 China Developer ROM 8.10.25 Full Changelog Better and more convenient full screen gestures 1. New UI optimized for full screen experience 2. (Other devices will look visually refreshed too!) The new system sounds inspired by the sounds of Nature 1. System sounds are filtered and simplified 2. Take a minute to relax while listening to ambient noises. You can choose between forest, beach, summer night, stove fire, and drizzle. 3. Smart alarms with weather info Others 1. Mi AI machine learning program 2. Suggestions for connecting to nearby devices 3. Flagship IoT platform for smart devices MIUI 10 Global Beta ROM 8.10.25 Full Changelog Fix – Mi Cloud Backup does not work since 8.9.20 update to 8.10.11 Fix – Mi store icon is not showing in notification panel Fix – Mi Music controls does not display on lock screen in MIUI 10 Fix – Texts display overlap in device options Fix – Selected contacts gets deselected automatically on pressing back multiple times
The post Changelog της Miui 8.10.25 ROM (Ενημέρωση με τις αλλαγές στις ROM) appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.
Changelog της Miui 8.10.25 ROM (Ενημέρωση με τις αλλαγές στις ROM)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μοιραστείτε