[Miui 10 8.10.25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 42 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Έβαλα και την Non Aroma δεν μου πέρασε το playstore που είχα σβήσει το ξαναπέρασα από opengapps (7.0 arm 64 pico) και πάλι crasharei ... Έβαλα aptoide τώρα βαρέθηκα .
-
Ο/H zaf_4 έγραψε:
εννοείς factory reset με το fr? για να καταλάβω. Κατεβάζω τώρα το xrtv και θα το δω.
Και πίστεψε με δεν θέλω να χάσω εφαρμογές κλπ, μνμ whatever άρα δεν υπάρχει άλλη λύση;
To Factory Reset γίνεται από το TWRP Recovery στο Μενού των Wipes, σέρνεις την κάτω μπάρα που γράφει, Swipe to factory reset.
Και θα πρέπει να στήσεις την συσκευή σου από την αρχή. -
Ο/H theo90 έγραψε:
Έβαλα και την Non Aroma δεν μου πέρασε το playstore που είχα σβήσει το ξαναπέρασα από opengapps (7.0 arm 64 pico) και πάλι crasharei ... Έβαλα aptoide τώρα βαρέθηκα .
-
Όσοι έχετε πρόβλημα στο mido με το playstore .. παρ'οτι ρώτησα και δεν απαντήθηκε , έκανα δύο ποστ με το ίδιο περιεχόμενο και έγραψα για fr , επισης είπα να ενημερώσετε για το πώς και τι κάνατε με την εγκατάσταση της ρομ ..
Δυστυχώς σε κάποιες συσκευές ΔΕΝ μπορεί να περάσει πάνω από global source η ρομ από cn/eu source , οπότε θα χρειαστεί fr .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@idoru
Αναφέρθηκε ότι με πέρασμα ξανά της ρομ διορθώθηκε το πρόβλημα .. δοκίμασε να περάσεις πάλι τη ρομ από πάνω ή επίσης ξεκινα με επιλογή γλώσσας αγγλικης μήπως έτσι στο δίνει στ'αγγλικα και μετά την αλλάζεις ..
όταν ανοιγει και ζητάει ξεκλέιδωμα τουτηλεφώνου, το πληκτρολόγιο δεν έχει επιλογη να γυρίσει αγγλικά. Εμφανίζει μόνο ελληνικό πληκτρολόγιο και το mi account και στο WIFi.
Το τηλέφωνο πάντα είναι στα αγγλικα ρυθμισμένο ( βασική γλώσσα).
Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρω και να μην παει χαμένος τόσος κόπος?
ευχαριστώ -
Μια χαρά ξέρω τι σημαίνει factory reset απλά δεν μου αρέσει σαν επιλογή. Δεν ξέρω δεν διάβασα το πρώτο ποστ κλασσικά κατέβαζα την ρομ. Το γράφατε αυτό;zaf_4 --> Zafeira
-
-
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Μια χαρά ξέρω τι σημαίνει factory reset απλά δεν μου αρέσει σαν επιλογή. Δεν ξέρω δεν διάβασα το πρώτο ποστ κλασσικά κατέβαζα την ρομ. Το γράφατε αυτό;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@idoruόπως είσαι τώρα δοκίμασε δεύτερη εγκατάσταση από επάνω...
τελιώνει, του κάνω wipes, φορτώνει η ROM, φτανει στην πρω΄τη εικόνα του activation , και το πληκτρολόγιο δεν έχει κάποιο τρόπο να γυρίσει σε αγγλικά ( π.χ. Υδρόγειο ή pull left\right το space [στο οποίο παρεπιπτώντος γραφει "ελληνικά"]) -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0