@mixalis_kr Ο πιο σωστός τρόπος μετάβασης, είναι με καθαρή εγκατάσταση fastboot rom και μετά πέρασμα από την αρχή του twrp και της rom.
[Miui 10 8.10.25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 42 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Από lineage καλό είναι να περαστεί πρώτα μια official fastboot rom και μετά βάζεις twrp και xtrv
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αλλιώς κινδυνεύεις να μην αναγνωρίζει την μνήμη
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εγω παντα κανω fr.
εβαλα τη ρομ και μολις ανοιγει το κινητο εχει μονο ελληνικο πληκτρολογιο οποτε δεν μπορω να το ξεκλειδωσω..
αλλος με το ιδιο θεμα?
ξανα εκανα εγκατασταση κ διορθωθηκε.. -
Πέρασε κανονικά πάνω από 8.10.18 χωρίς factory reset μέχρι στιγμής δεν μου έχει βγάλει το παραμικρό.
παρατήρησα Επιστροφή κλείδωμα προσώπου
Hdr live λειτουργία στην κάμερα
Ταπετσαρία καρουζελ ρύθμιση
Και γενικά στο μενού ρυθμίσεων καινούργια πραγματάκια.....
Μέχρι στιγμής ξαναλέω όλα καλά με πέρασμα όπως πάντα πάνω από προηγούμενη Rom. -
Ο/H vanni έγραψε:
Αν βιάζεσαι μπορείς να την κατεβάσεις και να την βάλεις ...
Τα νέα mails θα φύγουν όταν τελειώσουμε και με την δεύτερη παρτίδα των ROM. -
Εγκαταστάθηκε σε whyred και είναι όλα εντάξει. Η πρόοδος σε σχέση με τις προηγούμενες ARΩΜΑ είναι ότι εγκαθίστανται τώρα magisk και atmos ενώ πριν έπρεπε να κάνω την εγκατάσταση δυο φορές για να έχω και τα δύο. Βέβαια τα υπόλοιπα που επιλέγεις δεν εγκαθίστανται ακόμα αλλά τα εγκαθιστώ μόνος μου εκ των υστέρων αφού τα πάρω μέσα απ το .zip αρχείο της ROM.
-
Έγινε εγκατάσταση στο mido με fr μια χαρα όλα πήγανε. Αυτό που παρατήρησα σε αρκετά θέλει μετάφραση είναι στα αγγλικά όταν πας ρυθμίσεις.
Αλλά ξέρω ότι θα φτιαχτούν τωρα μενει η μπαταρία τι θα δείξει γιατί η προηγούμενη ρομ global ήταν απίστευτη δεν έπεφτε με τίποτα -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vanni έγραψε:
Τα νέα mails θα φύγουν όταν τελειώσουμε και με την δεύτερη παρτίδα των ROM.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Περαστηκε σε mi5 μετα απο factory reset. Μεχρι στιγμης ολα καλα. Ισως τελικα ηταν λαθος η προηγουμενη μεταβαση που ειχε γινει απο China/eu σε global. Το κίνητο φαίνεται να λειτουργεί πιο απροβληματιστα με China eu source. Μένει να δούμε κ την μπαταρία....
-
Γιατί πήγαμε σε China source; Δεν θα ξανά βγάλετε σε global;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0