Καλημερα. Αν αντι για factory reset κανω format data πειραζει (mi mix 2 ) ? Θελω να καθαρισει εντελως..
[Miui 10 8.10.25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 42 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@ovelix11 Ακόμα καλύτερα για να καθαρίσει εντελώς.
Απλά μετά reboot recovery οπωσδήποτε.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
παιδες γιατι εχει κολλησει στο mi logo κανα 5λεπτο μετα απο επανεκκινηση που του εκανα???
στο mi logo με την ασπρη γραμμη φορτωμενη.....
" Γεωπόνος”
-
μου ανοιξε μετα απο 10 λεπτα και με τα χιλια ζορια να φορτωσει ...τελειωσε το φορτωμα των εφαρμογων και μου τρεμει η οθονη συνεχεια πανω πανω στην ημερομηνια,στο σημα δυκτιου κ.τ.λ.
κανεις ιδεα ?????????
" Γεωπόνος”
-
Έκανα format data γιατί ήθελα μετά από καιρό να το καθαρίσω. Μπήκε η aroma σφαίρα. Απλά έκανα κάνα δίωρο να βάλω τις εφαρμογές μου. Δεν ήθελα να επαναφέρω τίποτα από cloud. Κανένα lag προς το παρόν. Όλα καλά.
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παραθέτω κι ένα AnTuTu. Το κάνω πάντα μετά από format data -
Ο/H sisois έγραψε:
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Περάστηκε σε Kenzo η τελευταία XTRV AROMA με factory reset
Αυτά που παρατηρώ είναι τα εξής.
Πολύ πιο γρήγορη η συσκευή σε σχέση με την προηγούμενη Rom που σερνόταν.
Μπαταρία πολύ καλύτερη επίσης.
Δύο προβληματάκια τώρα που παρατήρησα.
1. Δουλεύοντας συνεχώς λόγω δουλειάς το Bluetooth ακουστικό της Xiaomi παρουσιάζει το εξής πρόβλημα.
Όταν μιλάω σε κλήση και έχω εισερχόμενη μια δεύτερη αποσυνδέεται και πρέπει να μιλήσω από τη συσκευή.
Αυτό δεν το έκανε ποτέ, μπορούσα πριν και έκανα εναλλαγή στις κλήσεις χωρίς πρόβλημα. Είπα πιο πάνω έκανα fr.
2. Δεν ξέρω για πιο λόγο αλλά ενώ σε όλα τα εικονίδια δουλεύουν κανονικά τα badges δεν δουλεύουν καθόλου στην εφαρμογή Gmail. Είναι κανονικά τσεκαρισμένα τα πάντα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής αλλά τίποτα. Να σημειώσω εδώ ότι και τα 2 προβλήματα που ανέφερα παραπάνω τα είχα και με την ακριβώς προηγούμενη Rom αλλά ήλπιζα ότι σε αυτήν την τελευταία παρόλο που έκανα καθαρή εγκατάσταση και τα πέρασα όλα από την αρχή θα είχαν λυθεί. Τέλος πάντων αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάτι τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται ώστε να μπορούμε οι υπόλοιποι να χαιρόμαστε τις συσκευές μας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
@Nikozzz35
Ξετικαρουμε τις επιλογές στο twrp για το md5 verification ...
Edit
Επίσης , να αναφέρετε αν έχετε κάνει fr ή όχι με την 8.10.25 .. για όσους πέρασαν από global source σε cn/eu source ..
Όσο δεν δουλεύουν τα αντίγραφα ασφαλείας από Mi Cloud...δεν το επιχειρώ.
Βέβαια εκτός από τα προβληματάκια που έχω αναφέρει για τις δύο sim και τα data που κόβονται όταν μιλάς στο τηλέφωνο, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. -
@TOLIS38μουρθε ξεκλειδωτο απο κινα το βαλα twrp k custom rom,αλλα για σιγουριά το βαλα οφισιαλ κινεζικη κ το κλειδωσα για να κανω κανονικο xiaomi ξεκλείδωμα.9 μερες εμειναν κ μετα παλι κινεζικη καστομ κτλπ
-
Ο/H Mike Bersekeros έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Άσχετο αλλά με αυτή την ρομ η μπαταρία σκυλί -
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H blackm76 έγραψε:
παιδια την βοηθεια σας για το mi3 μου...
τελικα γινετε αναβαθμιση η οχι;;;
θα μπορω να κανω αναβαθμιση μονο stable rom(να γυρισω απο xtrv se stable;) η δεν θα αναβαθμιζετε καθολου;;;
2)να μεινω με την xtrv η να βαλω stable για μεγαλυτερη σταθεροτητα;;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0