[Miui 10 8.10.25] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 42 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Καλημερα και από μένα,την πρώτη φορά η rom περάστηκε σε mido χωρίς fr...δούλευε μια χαρά εκτός τα θέματα που νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό...και play store...αρχικά έκανα διαγραφή δεδομένων στο play store και πάλι δεν δούλευε και μετά περάστηκε πάλι η rom με fr και δούλευαν όλα!!!
Τα παιδιά κάνουν απίστευτη δουλειά και δεν ξέρω αν ανταμοιβονται έτσι όπως θα έπρεπε...
Επειδή δεν έχω paypal για να γίνω vip...μήπως έχει φτιαχτεί μέσο πιστωτικής...μόνο και μόνο για να δείξω έστω και λίγο την εκτίμηση μου!!!
Και πάλι ευχαριστούμε για όλα παιδιά!!!! -
@nikatapi
Δε μπορώ να καταλάβω πως έχεις region united states .. θεωρητικά δεν θα έπρεπε να είχες επιλογή region .. -
-
-
Περάστηκε στο Mido της μητέρας. Αρχικά από το twrp έκανα wipe τα cache και dalvik αλλά όταν μπήκε και άνοιξε το κινητό έβγαζε κάτι μηνύματα ότι σταμάτησε να λειτουργεί κάτι.... Οπότε ξανα twrp και wipe τα πάντα εκτός από την sd και το otg και καθαρή εγκατάσταση. Όλα κομπλέ μου φάνηκαν με μια ώρα χρήση που του έκανα.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
-
Ο/H gthom έγραψε:
ευχαριστω
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H gthom έγραψε:
ευχαριστω
Έχει αυτό όμως .
Είναι αυτό η όχι??
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ναι η δεύτερη επιλογή είναι ακριβώς από πάνω από αυτή που έχεις τώραΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0