Ε ναι μετά από ενάμιση χρόνο και αρκετά πεσιματα, έσπασε η οθόνη. Λέω να κάνω μόνος μου την αντικατάσταση. Ψάχνω να βρω για αγορά οθόνης μαζί με το frame. Από eBay βρίσκω αρκετές στα 20€, αυτές είναι μουφα ή θα την κάνω την δουλειά μου. Μπορείτε να μου προτείνετε μαγαζί για αγορά γνήσιας εάν υπάρχει ή έστω καλής ποιότητας after market οθόνης?
Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης Redmi note 4
-
-
Αρκετά καλές οθόνες είχε το dragon-tt, τα υπόλοιπα είναι ότι σου κάτσει
-
Είναι γνήσιες αυτές που έχει όπως λέει ή απλά είναι καλής ποιότητας. Αξίζει η σχεδόν διπλάσια τιμή σε σχέση αυτές του eBay?
-
Νομίζω ότι γράφει συμβατές και όχι γνήσιες, έχω καιρό να κοιτάξω...
-
Original γράφει αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.
Original Global version Complete screen with frame for Redmi note 4–Black&White -
Αν δεν σου φαίνονται πολλά δοκίμασε την. Πρόσεξε αποστολή και τελωνείο!
-
-
Μορε πιο πολύ με ψήνει να πάρω από eBay με 20€. Αλλά λίγο το φοβάμαι από θέμα ποιότητας της οθόνης.
Το συγκεκριμένο site δεν το γνώριζα και δεν έχω καμία άποψη. Αν σκεφτείς το 40αρι και το ρίσκο του τελωνείου.....ξέρω γω...(μόνο αν είναι όντως original αξίζει)
Εκτός αν κάποιος ξέρει κανέναν συγκεκριμένο πωλητή στο eBay που να έχει αξιόπιστεςοθόνες θα ήταν το καλύτερο στο κόλλημα που εχω. -
Οι οθόνες από το dragontt είναι πολύ καλή ποιότητα όπως αυτή που έβαλες στο Link, έχει και πιο φτηνές 22€ αλλά καμία σχέσει η μία με την άλλη, έχω πάρει και τις 2 οθόνες από το dragontt και την φτηνή και την ακριβή για το Redmi note 3. Μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ακόμα και στο άγγιγμα του γιαλού καταλαβαίνεις την διαφορά.
Ακόμα και από ebay με 22€ περίπου θα έχει διαφορά. Πριν 15 μέρες που μου ήρθε πέρασε τελωνείο αλλά δεν πλήρωσα κάτι τελωνειακός ελεύθερο, είναι θέμα τύχης -
Τελικά είπα να παραγγείλω από το dragontt αλλά ειναι out of stock.... Ή θα περιμένω ή θα ρισκάρω από eBay. Μέχρι τότε αν υπάρχει κάποιο άλλο site που έχετε κατά νου ή όπως έχω πει παραπάνω κάποιον συγκεκριμένο πωλητή του eBay . Όλα καλοδεχούμενα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες