καλησπερα.εχω το miband3 με την κινεζικη εκδοση .περασα το miband απο εδω αλλα δεν μου κανει αναβαθμιση ,και περασα τα προγραμματα χειροκινητα με το notify,αλλα καθε φορα που γινεται αναβαθμιση απο το play store μου την κανει αυτοματα σε κινεζικα.θελω να ρωτησω κατι,εχει κυκλοφορισει η αγγλικη εκδοση στην, ελλαδα να παω να την αγορασω ?θελω να εχει αγγλικα μεσα σαν πρωτη γλωσσα και οχι κινεζικα ετσι ωστε οταν γινεται αυτοματη αναβαθμιση να μου την γυριζει στα αγγλικα.
miband3.
-
-
Από εδώ το πέρασες ? ---> Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
Μήπως έχεις την έκδοση από το play store και σου κάνει προβλήματα ?
Οι custom εκδόσεις, δεν κάνουν αυτόματη ενημέρωση, την κάνεις εσύ χειροκίνητα... -
Από εδώ την πέρασα. Ναι αυτή έχω. έχω iPhone και περνάω την έκδοση με το Android που έχω σαν 2ο αλλά ύστερα το συνδέω στο iPhone
-
-
Αν έχεις iPhone πως γίνεται αναβάθμιση του mifit από plaustore;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
@michalis66 όταν σου περνάει την κινέζικη έκδοση το iphone αν πας στο Mi Fit τι έκδοση Firmware σου δείχνει για το Mi Band? η 1.8.0.0 που δίνουμε στο θέμα που έβαλε ο @NasDriver είναι θεωρητικά η τελευταία. Επίσης ποια έκδοση Mi Fit σου περνάει το Apple Store?
-
Ο/H vanni έγραψε:
Αν έχεις iPhone πως γίνεται αναβάθμιση του mifit από plaustore;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
@michalis66 όταν σου περνάει την κινέζικη έκδοση το iphone αν πας στο Mi Fit τι έκδοση Firmware σου δείχνει για το Mi Band? η 1.8.0.0 που δίνουμε στο θέμα που έβαλε ο @NasDriver είναι θεωρητικά η τελευταία. Επίσης ποια έκδοση Mi Fit σου περνάει το Apple Store?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0