- Καλησπέρα στην κοινότητα.Εχω το redminote 5 και έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία face unlock, αλλάζοντας την τοποθεσία.Εχω όμως το εξής πρόβλημα,μόλις πατάω το power button η κάνω double tap, ξεκλειδώνει ακαριαία γρήγορα χωρίς να μπορώ να δω ούτε τις ειδοποίησεις,ούτε την ώρα , επιπλέον κάνει και τον ήχο ξεκλείδωματος κάτι που αν είσαι σε κάποιο ήσυχο χώρο είναι ενοχλητικό.Θελω να μου πείτε αν γνωρίζετε πως μπορει να γίνει κάτι σε στυλ iOS,που έχει την κλειδαριά και ξεκλειδώνει με swipe up.Επιπροσθετα θα ήθελα να ενημερώσω ότι δεν θέλω να απενεργοποιησω τον ήχο ξεκλείδωματος ,ούτε να αλλάξω το wallpaper,κάτι που μου είπαν γνωστοί μου.(αν και στο lockscreen παίζουν διάφορες εικόνες κάθε φορά που ανοίγω το τηλέφωνο,κάτι που δεν θέλω να απενεργοποιήσω). Ευχαριστώ
Ξεκλείδωμα με χαρακτηριστικά προσώπου
-
-
Ο/H Tech έγραψε:
- μόλις πατάω το power button η κάνω double tap, ξεκλειδώνει ακαριαία γρήγορα
Κράτα το λοξά να μη σε βλέπει και μόλις διαβάσεις αυτά που θέλεις γύρισε το να ανοίξει... - μόλις πατάω το power button η κάνω double tap, ξεκλειδώνει ακαριαία γρήγορα
-
Αμα έχει swipe up γιατί να έχει face unlock; Επίσης αν το απενεργοποιήσεις τότε με swipe up ανοίγει έτσι και αλλιώς δεν θες κάτι ιδιαίτερο.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Εννοώ,μόλις εντοπίσει το πρόσωπο να μην πάει κατευθείαν στην αρχική οθόνη.Στο Huawei mate 20 που έχει ένας γνωστός μου,μόλις εντοπιζει το πρόσωπο κάνει swipe up και ξεκλειδώνει.Αν δεν εντοπίσει τι πρόσωπο, κάνοντας swipe up σου ζητάει μοτίβο/κωδικό .
-
Συγνώμη το face unlock η λειτουργεία είναι να εντοπίζει το πρόσωπο και να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο. Ποιο το νόημα να μην το ξεκλειδώνει δεν έχω καταλάβειΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ναι,να το ξεκλείδωνει,μόλις κάνω εγώ κάποια ενέργεια,όχι από μόνο του,και χωρίς να χρειαστεί να υπολογίσω απόκλιση μοιρών για να μην εντοπίσει το πρόσωπο μου,μόνο και μόνο για να δω την ώρα.
-
Δεν το ξεκλειδώνει από μόνο του όταν ανάβει η οθόνη και εντοπίσει το πρόσωπο ξεκλειδώνει αυτή είναι η λειτουργία του.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Δεν είπα να μην το ξεκλείδωνει,απλά είπα να μην ανοίγει την αρχική οθόνη απευθείας.Γιατι δεν μπορώ να δω ούτε τις ειδοποίησεις ούτε την ώρα.
-
Και ξανά λέω δεν είναι αυτή η λειτουργία του από εκεί και πέρα μπορείς απλά με το δάχτυλο να κρύβεις το επάνω μέρος που είναι η κάμερα και να μην σε αναγνωρίζει .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995) -
Ο/H Tech έγραψε:
Δεν είπα να μην το ξεκλείδωνει,απλά είπα να μην ανοίγει την αρχική οθόνη απευθείας.
Αυτά που ζητάς δεν εξηγούνται, λέγεται face unlock γιατί σε αναγνωρίζει και ξεκλειδώνει (unlock). Δεν χωράνε ενδιάμεσα βήματα... -
Εννοώ,να έχει σαν μια κλειδαριά όταν σε αναγνωρίζει και μόλις σε αναγνώρισει να ξεκλειδώνει και ΑΝ! Θες να κάνεις swipe up και να πας στην αρχική οθόνη,αλλιώς μπορεί απλός να δεις την ώρα ή το όμορφο wallpaper.
-
Δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία στο face unlock και υποψιάζομαι ότι και ο φίλος σου έχει άλλη λειτουργία που λέγεται raise to wake που ενεργοποιεί την οθόνη όταν σηκώσεις το τηλέφωνό βλέπεις ότι έχει στην οθόνη και αν θες να ξεκλειδώσει κάνεις swipe up.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα