Μπραβο παιδια!!!
[Miui 10 8.11.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Σημαντικό
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H liberto έγραψε:
Ολα καλά, εκτός του ότι διακόπτεται η λειτουργία του google play έχει κανείς καμία λύση?
ευχαριστώ (σε mido x4)
Είχες κάνεις καθόλου Factory Reset πριν από το Flash της ROM ; -
Δυστυχώς παιδιά δεν έχω καταφέρει τίποτα μέχρι στιγμής... Ούτε η 8.11.1 περνάει ούτε η 8.10.25... Μήπως φταίει η αλλαγή των sources? Και δυστυχώς δεν έχω πλέον το mail για την 8.10.18 που είχα πριν... Δεν ξέρω τι φταίει... Με την 3.2.2.0 TWRP έπαιρνα σφάλμα "update process ended with signal 11" και δεν περνούσε καμία από τις 2 roms... Γύρισα πάλι σε 3.1.0-1, οι rom περνάνε κανονικά αλλά κολλάει στο λογότυπο XTRV για πολλή ώρα και δεν προχωράει... Άλλαξα και κάρτα μνήμης μήπως είχε θέμα αυτή αλλά και πάλι... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
UPDATE: τελικά αφού το άφησα αρκετή ώρα κοιτώντας να κατεβάσω κάποια παλιότερη rom τελικά μπήκε στην 8.11.1... Έκανε πάνω από μισή ώρα αλλά μπήκε... Για να δούμε πως θα πάει... -
Καλημέρα. Είδα στην 8.11.1 το VOLTE να είναι ενεργό. Υπήρχε και πριν και δεν το είχα προσέξει ή τώρα ενεργοποιήθηκε;
-
Οφείλεται στην αλλαγή source σε cn/eu. Είναι ενεργοποιημένο default. Αν το υποστηρίζει και ο πάροχος σου ενεργοποίησε το και σε αυτόν και συνεχίζεις. Αλλιώς βάλε το στο τηλέφωνο σου στο off.
-
Να ρωτήσω κάτι το dolby στο mi mix 2s δουλεύει αν βάλω το magisk η όχι? Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H l_themis έγραψε:
Στην συνέχεια επαναφέρω τα πάντα από το backup χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα...ε?
Θα έχεις μέχρι και Boot loop ή Force Close σε όλες τις εφαρμογές... -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H l_themis έγραψε:
Στην συνέχεια επαναφέρω τα πάντα από το backup χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα...ε?
Θα έχεις μέχρι και Boot loop ή Force Close σε όλες τις εφαρμογές...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0