Να ρωτήσω κάτι που είμαι καινούριος σε αυτά τα θέματα;;; Πρώτον τι διαφορά έχει η ΑΡΟΜΑ από ΧΤRV και δεύτερον , έκανα αίτηση στην εταιρία να ξεκλειδώσει το antirol και όπου να είναι έρχεται η ώρα να κατεβάσω το twrp και να περάσω τη νέα Rom. Έχω το mi 6x δηλαδή με τη Rom της λίστας παραπάνω θα έχω ελληνικό μενού με playstore της google και θα πρέπει να κάνω ενημερώσεις οπότε κυκλοφορούν ή δεν είναι απαραίτητο;;;
[Miui 10 8.11.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Σημαντικό
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Καλησπέρα,
μετά απο βοήθεια του @geoanto555 και του @NasDriver πέρασα πάνω απο την xtrv 8.10.25 την xtrv 8.11.1 μέσα απο το καταπληκτικό (και όμορφο) TWRP του @geoanto555 . Αφού έκανα wipe cache και dalvik art έβαλα την 8.11.1. Αντιμετώπισα κάποια προβλήματα. Μου εμφάνιζε συχνά bug report ,επίσης δεν μπορούσα να κατεβάσω απο το playstore. Μπήκα ξανά στο TWRP και έκανα wipe και τα data(που είχα ξεχάσει). Απο εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα. Η rom πάει σφαίρα και με όλα τα καλούδια(θέματα & face).
Ευχαριστώ πολύ το forum. -
-
Γειά σας έχω το mi note 3 και πέρασα τη παραπάνω ρομ με format data και μετά έκανα restore to data από το back up της 8.10.25 παράπονο μου είναι αυτο μόλις τραβήξω φώτο και πάω να τη δω από τη κάμερα μου βγάζει αυτό.
-
-
Θα το δοκιμάσω να κάνω μια άλλη ερώτηση? Μετά από αλλαγή ρομ και factory reset ποιο κάνεις backup μόνο το data ή και κάτι άλλο?
-
@Sfakos
Αναφέρεσαι σε twrp backup; Όλα όσο δεν είναι μηδέν τα διαλέγεις...
Αυτό το backup δεν μπορείς να το κάνεις restore για να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις σου. Είναι μόνο για την περίπτωση που θέλεις να επαναφέρεις όλη τη παλιά rom.
Για επαναφορά ρυθμίσεων πας με συγχρονισμό με mi, google account ή και mi backup μέσα στο κινητό. -
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Καλησπέρα παιδιά.
Πέρασα την 10.25 σε Redmi Note 3 Pro, όλα καλά, αλλά επειδή ήθελε FR (μιας και αλλάξαμε source) , δεν την παλεύω να ξαναφτιάχνω την home screen.
Έχω full backup από την προηγούμενη global. Πως το περνάω,γιατί κάτι λάθος κάνω, το έβαλα πριν 2 ώρες να κάνει restore και δεν γίνεται τίποτα. Sry, αν υπάρχει κάπου οδηγός, είμαι στη δουλειά και δεν έχω χρόνο να το ψάξω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0