[Miui 10 8.11.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Σημαντικό
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Όχι, δες τη λίστα στο πρώτο θέμα του νήματος...
-
την λιστα την ειδα αλλα οταν παω να κατεβασω την ρομ λεει 8 xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.1.zip
-
Η source cn/eu είναι 8.0
Μάλλον λάθος είναι στη λίστα και θα διορθωθεί. -
-
-
ειμαι σε global και θελει σιγουρα fr αλλα ρωτησα γιατι δεν ειδα να το αναφερει καπου τουλαχιστον εγω μπορει να μην το ειδα.
-
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
ειμαι σε global και θελει σιγουρα fr αλλα ρωτησα γιατι δεν ειδα να το αναφερει καπου τουλαχιστον εγω μπορει να μην το ειδα.
Factory Reset θέλει για την αλλαγή του Source από Global σε China/Xiaomi.eu και όχι λόγο της αλλαγής του Android. -
Ειχα δυο εφαρμογές για gps στο τηλέφωνο (εκτός playstore) οι οποίες ενώ δούλευαν, μόλις πέρασα την 8.11.1 εξαφανίστηκα. σήμερα το διαπίστωσα που πήγα να τις χρησιμοποιήσω.
Προσπαθώ να τις εγκαταστήσω απο αρχείο apk που έχω και μου λέει ότι δεν μπορούν να εγκατασταθούν.
Το έχει και κάποιος άλλος αυτό; -
Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτή η rom απλά προς ώρας δεν μπορώ να βρω λύση , έχω mi cloud 105GB και δεν μπορώ να κάνω με τίποτα backup , γνωρίζει κάποιος κάποια λύση ; Mi 8 MIUI 10.2 8.11.8. Επίσης δεν έχω σε εικονίδιο το Mi cloud και πηγαίνω μέσα από τις ρυθμίσεις για να πατήσω να κάνει sync/buckup χωρίς αποτέλεσμα φυσικλα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0