Την ρομ που έχει τώρα, εσύ τους είπες να την περάσουν ή σου έδωσαν κλειστό κουτί ?
Mi max 2 Google Play αδυναμία download
-
-
Επειδή δεν είμαι εξοικειωμένος με ρομ κτλ, το πήρε ένας γνωστός μου, το κράτησε για μια δυο μέρες να κάνει εγκατάσταση των ελληνικών από ότι θυμάμαι. Έκανε κάποια διαδικασία με την xiaomi μέσω ίντερνετ κ μου το έδωσε έτοιμο μια χαρά, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να το χειριστώ μου είπε. Το κουτί αρχικά ήταν κλειστό. Αυτά...
-
Μάλιστα, σου έχει βάλει την custom rom που βγαίνει από εδώ, από το φόρουμ.
Κράτα πατημένα τα κουμπιά volume up & power > θα μπεις στο TWRP > θα πας WIPE > Advance wipe > θα επιλέξεις ΜΟΝΟ τα cache & dalvik art cache > swipe to wipe
Μόλις τελειώσει reboot to system.
Δες και στο βίντεο τις επιλογές (δεν θα είναι ίδια τα χρώματα κτλ, είναι παλιό βίντεο), ΜΕΡΟΣ Α
TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video) -
Το έκανα.
Το Google Play τα ίδια... -
Το επόμενο που μένει είναι να πας περάσεις μία official global rom, αλλά πρέπει πρώτα να κρατήσεις αντίγραφα από ότι χρειάζεσαι καθώς θα χαθούν όλα
-
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;...
Θα είναι δηλαδή στα αγγλικά, και πού θα γίνει αυτό; πού να απευθυνθώ;
Πάντως μου φαίνεται πολύ παράδοξο επειδή δεν δουλεύει καλά το Google Play να πειράξω όλη τη ρομ...
Βέβαια δεν είμαι και του αντικειμένου, αλλά όσο να ναι ακούγεται κάπως..
Το κινητό δουλεύει άψογα πλην Google Play... -
Ας το πάρουμε διαφορετικά:
1. Μπορεί να φταίει η παλιά ρομ που έχεις μπορεί και όχι
2. Μπορεί να φταίει μία αναβάθμιση που έκανε το play store μπορεί και όχι
3. Μπορεί να φταίνε οι εφαρμογές μπορεί και όχι
4. Μπορεί να φταίει κάτι άλλο μπορεί και όχι
5. Μπορεί.....μπορεί και όχι
Τι είναι πιο σημαντικό για εσένα ?
1. Να την κρατήσεις ως έχει μήπως και κάποια στιγμή διορθωθεί μόνο του
2. Να αναβαθμίζεις από το play store χωρίς πρόβλημα
Αν είναι το 2 προχωράς σε ριζική αναβάθμιση της συσκευής με αντικατάσταση-ενημέρωση του λειτουργικού -
Το πιο σημαντικό είναι το:
3) Να λειτουργούν όλα άψογα ώστε να επωφελουμαι πλήρως τις δυνατότητες του κινητού.
Το 1 είναι να αγνοήσω το πρόβλημα και να κάνω πως δεν υπάρχει. Από μόνο του κάτι πώς διορθώνεται; να κάνω προσευχή;
Το 2 είναι σημαντικό αλλά δεν ξέρω πώς να κάνω την διαδικασία απεγκαταστασης κ εγκατάστασης της ρομ, και ούτε πως να την γυρίσω στα ελληνικά.
ΥΓ.
Α) Ούτε το ίδιο το Google Play αναβαθμίζει τον εαυτό του, πέρα από τις εφαρμογές.
Β) Ούτε αναβάθμιση βάσης ιών κάνει το κινητό (λέει ότι είναι παλιά η βάση αλλά όταν το πατάω για να γίνει αναβάθμιση, λέει ότι δεν μπορεί)
-
Πλέον υπάρχει official global rom με ελληνικά και όλα τα gapps...αυτό που θα χρειαστεί σίγουρα είναι αντίγραφα από φώτο, βίντεο, επαφές κτλ και να ξέρεις τον κωδικό του mi account σου ή του mi account με το οποίο σου έκανε ξεκλείδωμα ο γνωστός σου για να σου περάσει την ρομ που έχεις τώρα.
Η διαδικασία αλλαγής δεν είναι δύσκολο και φυσικά μπορούμε να σε βοηθήσουμε με όλους τους οδηγούς που θα χρειαστείς -
Χρειάζεται ίντερνετ από τον pc;
έχω μόνο στο κινητό...
ΥΓ. Τελευταία εξέλιξη: άλλαξα παλι λογαριασμό Google, άνοιξα το Google Play, δεν μου εμφανίζει τις εγκατεστημενες εφαρμογές για να τις κάνω update.
Πάτησα μια τυχαία καινούρια εφαρμογή, ένα παιχνίδι, το έφτασε με...σπρωξιμο στο 50% και μετά σταμάτησε "αναμονή για δίκτυο". Και, αναμένω...
Έχω σύνδεση 4G cosmote, όπως έχω ήδη πει το ίντερνετ, εκτός από το Google Play και την αναβάθμιση βάσης ιών, είναι οk Firefox YouTube...
Τα δεδομένα πάνω δεξιά είναι συνήθως γύρω στο 40-50K/s, με τάσεις καθοδικες...
Πετάει που και που κάτι 300-400-500 και πάλι προς τα κάτω...
Σημειωνω πως το πρόβλημα παραμένει σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, η μία μακρυά από την άλλη, το δοκίμασα μπας και ήταν θέμα σήματος περιοχής, αλλά από ότι φαίνεται όχι...
Να φταίει η sim; 4G είναι...
Να φταίει κάποια ρύθμιση στο κινητό;...
Ελπίζω να βοηθούν αυτές οι πληροφορίες... -
Η κάρτα sim είναι κομμένη με το χέρι ?
Είναι παλιά ή καινούργια χρονολογικά ?
έχεις βάλει μήπως κάποιο custom θέμα ? -
Κομμένη με το χέρι. Να φταίει αυτό; κατέβασα εδώ κ ένα χρόνο καμιά 20αριά εφαρμογές. Στο κατέβασμα τους καθυστερούσε ή σπανιότερα σταματούσε "αναζήτηση δικτύου". Εντελώς τυχαία κατάλαβα ότι μπορούσα να κατεβάσω εφαρμογή με τον εξής τρόπο (τα νούμερα είναι τυχαία):
Ξεκινάω το κατεβασμα>
10%>
σταματάει ("αναζητηση δικτύου") >
βγαίνω κ ξαναμπαίνω αμέσως στο ίντερνετ>
συνεχίζει το κατέβασμα από το σημείο που σταμάτησε>
35%>
σταματάει ξανα>
... επαναλαμβάνω τα ίδια... 60%.. πάλι 85%...κι άλλη μία.. 100%>
εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.
Αυτός ο τρόπος πλέον, εδώ κ μερικές μέρες δεν δουλεύει (με εξαίρεση την τυχαία σημερινή φορά που τελικά σταμάτησε στην μέση, δηλαδή πάλι τίποτα)
Χρονολογικά η κάρτα πρέπει να είναι πενταετία... ίσως κ πιο πολύ...
Cuustom θέμα όχι. Wallpaper είχα όλο αυτό το διάστημα μια φωτο, αλλά εδώ κ ένα μήνα έχω βάλει αυτό του κινητού που μοιάζει με σπασμένο τζάμι μπλε... (Δεν το έσπασα εγώ)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0