Άλλαξε το region σε εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης και θα μπορείς.
V10 Themes
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Κοινοποιώ ακόμα ένα σκοτεινό θέμα φτιαγμένο πλήρως από εμένα με πόρους του: mtzfile.gq/
Στο θέμα έχει ενσωματωθεί μια spesial οθόνη κλειδώματος, ενώ στον Launcher εγκαθιστάτε ένα υπέροχο Multi Widget 4x2 όπου με διπλό ταπ σε κάποια σημεία του λαμβάνουμε αρκετές πληροφορίες για τον καιρό και όχι μόνο.
Theme: Beautiful dark life
Author: spirosmeg
Multi Clock Weather Widget 4x2: kakathic
Widget GR translation: spirosmeg
Screen resolution: HD (720р), FullHD+ (1080p)
Εγκατάσταση:
1. Εισαγάγετε θέματα από την εφαρμογή
2. Εφαρμογή νέου θέματος και χωρίς να αγγίζετε ή να ξεκινάτε - επανεκκινήστε το τηλέφωνο
3. Μετά την επανεκκίνηση εφαρμόστε ξανά πάλι το θέμα & έτοιμοι!
Το θέμα έχει δοκιμαστεί σχολαστικά από εμένα σε Μι5Χ Mix2,2s χωρίς προβλήματα!
Προτάσεις για διορθώσεις επιθυμητές, με pm παρακαλώ.
Download: Beautiful dark life.mtz
Download: (light blue edition): Beautiful dark life_blue.mtz
Xiaomi 13Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην spirosmeg: Νεα έκδοση με κάποιες καλλωπιστικές διορθώσεις. ().
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τι εννοώ....Ανοίγω την εφαρμογή θέματα, βλέπω κανονικά όσα κυκλοφορούν, χωρισμένα σε κατηγορίες και μπορώ να εγκαταστήσω όποιο θέλω!
Ομως δεν μπορώ να κάνω αναζήτηση για τίποτα. Πάντα μου βγάζει το "αδυναμία σύνδεσης στο διαδίκτυο" , παρόλο που είμαι συνδεδεμένος.
Να φταίει άραγε το region?
Από που πάω να το αλλάξω? -
-
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω το mi4c με την XTRV 8.7.26
Δεν βρήκα ρύθμιση για την περιοχή εκεί που μου ειπες. Κι έκανα μια αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά και έψαξα για region. Πράγματι βρήκε κάτι που έγραφε Additional Settings/region. Το πάτησα και άνοιξε μια γραμμή που έγραφε China. Το πάτησα , είδα στιγμιαία που έγραψε κάτι (μάλλον region changed) αλλά δεν έγινε τπτ!
Αν λέω ...πατάτες, σχώρα με!
Πάω να δω αν έχει κανένα update η συσκευή μου, μπας και... -
Μήπως έχεις την Ελληνική ρομ κ εχει προεπιλεγμένη ρύθμιση για την χώρα??
Ούτε εγώ μπορώ να το περάσω το θέμα, αλλά μπορεί να φταίει που είμαι κ, λίγο, γιωτάς!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εγώ που ψάχνω βασικά δεν βρίσκω την εφαρμογή θέματα κάπου και όταν μπαίνω ρυθμίσεις και θέματα και ψάχνω μου βγάζει error. Έχω αλλάξει το region αλλά πάλι τίποτα. Τι φταίει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Maniataros έγραψε:
Εγώ που ψάχνω βασικά δεν βρίσκω την εφαρμογή θέματα κάπου και όταν μπαίνω ρυθμίσεις και θέματα και ψάχνω μου βγάζει error. Έχω αλλάξει το region αλλά πάλι τίποτα. Τι φταίει?
Αν δεν σου βγαλει πάλι την εφαρμογή πες μου να σου δωσω το apk να την τρέξειςXiaomi 13 -
-
Δεν βγάζει κάτι . Το δοκίμασα στο kate με xtrv και στο dipper με global stable. Τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα