V10 Themes
-
-
-
-
μπαα. τιποτα. μου βγαζει <null:Αδυναμια εισαγωγης>Ο/H spirosmeg έγραψε:
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Με πια Rom εισαι? κατι παιζει...Ο/H gaiosgf έγραψε:
μπαα. τιποτα. μου βγαζει <null:Αδυναμια εισαγωγης>
Xiaomi 13 -
τελευταια xtrv dev. και στις 2 προηγουμενες μου το εκανε. οταν αλλαξε το source ειχα κανει format data.Ο/H spirosmeg έγραψε:
όποτε δεν δικαιολογείτε, έπρεπε να μην έχεις πρόβλημαΟ/H gaiosgf έγραψε:
τελευταια xtrv dev. και στις 2 προηγουμενες μου το εκανε. οταν αλλαξε το source ειχα κανει format data.
Xiaomi 13 -
Καλημέρα, υπάρχει κάποιο νέο θέμα?
-
μηπως θα μπορουσα απ το twrp να κανω κατι; να μεταφερω τα αρχεια με καταληξη. mtz σε καποιο φακελλο ωστε να εμφανιστουν στην εφαρμογη θεματα; λεω τωρα εγω ο ασχετος.Ο/H gaiosgf έγραψε:
τελευταια xtrv dev. και στις 2 προηγουμενες μου το εκανε. οταν αλλαξε το source ειχα κανει format data.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Αν είναι Root το τηλ. να σου πω την διαδικασία και με τον root explorer να φτιάξεις και τα permitionsΟ/H gaiosgf έγραψε:
μηπως θα μπορουσα απ το twrp να κανω κατι; να μεταφερω τα αρχεια με καταληξη. mtz σε καποιο φακελλο ωστε να εμφανιστουν στην εφαρμογη θεματα; λεω τωρα εγω ο ασχετος.
Xiaomi 13 -
αν θελεις κανε τον κοπο να μου πεις να προσπαθησω. θα το ρουταρω σε λιγο. σ ευχαριστω.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Αν είναι Root το τηλ. να σου πω την διαδικασία και με τον root explorer να φτιάξεις και τα permitionsΟ/H gaiosgf έγραψε:
μηπως θα μπορουσα απ το twrp να κανω κατι; να μεταφερω τα αρχεια με καταληξη. mtz σε καποιο φακελλο ωστε να εμφανιστουν στην εφαρμογη θεματα; λεω τωρα εγω ο ασχετος.
τελικα καταφερα και περασα τα θεματα της πρωτης σελιδας, με τη βοηθεια του γιου μου και της εφαρμογης Miui theme editor. ευχαριστω για τη βοηθεια και το ενδιαφερων.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα