"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
[Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@panos78 δοκίμασε να κάνεις unistall το magisk από το magisk manager και μετά κάνε flash την τελευταία stable από εδώ github.com/topjohnwu/Magisk/re…ad/v17.1/Magisk-v17.1.zip
-
Ο/H george.var έγραψε:
Καλησπέρα,δύο πράγματα σε mido1)όταν φορτίζει η μπαταρία γίνεται πράσινη μόνο και δεν έχει αυτό το σήμα του κεραυνού!!!2)όταν μπαίνεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή η οθόνη γίνεται άσπρη για 3-4 δευτερόλεπτα...Κατά τα άλλα μια χαρά!!! Ευχαριστούμε και πάλι!!!
-
-
Ο/H cacau έγραψε:
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kouskous έγραψε:
Η εγκατάσταση έγινε οι αλλά έχω ένα πρόβλημα. Μου έσβησε το Sygic και όταν πάω να τα ξανακατέβει από το play strore το κατεβάζει αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση.... Καμιά ιδέα;;;
Xiaomi kate
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H kouskous έγραψε:
Η εγκατάσταση έγινε οι αλλά έχω ένα πρόβλημα. Μου έσβησε το Sygic και όταν πάω να τα ξανακατέβει από το play strore το κατεβάζει αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση.... Καμιά ιδέα;;;
Xiaomi kate
Ο/H panos78 έγραψε:
Καλημέρα.
Σε Nikel περάστηκε χωρίς προβλήματα.
Πήρα και μια βαθιά ανάσα και έκανα και factory reset, όπως έπρεπε.
Κατά την εγκατάσταση έκανα root με Magisk αλλά όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει την παρακάτω αναφορά:
-
Ο/H Agelosalex έγραψε:
-
Ο/H lipsari έγραψε:
Καλημέρα. Θα ήθελα να απευθυνθώ στσ παιδιά που αναπτύσουν το λογισμικό. Έχω το mido και μέχρι την τελευταία global ήταν όλα καλά. Η τελευταία global έκανε τα πάντα να λειτουργούν σε αρκετά αργό ρυθμό. Όλες οι εφαρμογές ανοίγαν πολύ πιο αργά απ' ότι πριν. Με την πρώτη beta από ch/eu και fr όλα αποκαταστάθηκαν. Από την επόμενη, όμως και εξής ξανά τα ίδια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει; Συμβαίνει και σε άλλους με την ίδια συσκευή; Ευχαριστώ.
-
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί στην xtrv που πέρασα πάνω από την arωma αφήνει κάποιες εφαρμογές εκτός store να γίνει εγκατασταση και άλλες όχι.
Από το πρωί προσπαθώ να εντοπίσω το πρόβλημα πφφφφφ -
-
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί στην xtrv που πέρασα πάνω από την arωma αφήνει κάποιες εφαρμογές εκτός store να γίνει εγκατασταση και άλλες όχι.
Από το πρωί προσπαθώ να εντοπίσω το πρόβλημα πφφφφφ
Θα το ψάξουμε και αν χρειαστεί θα δώσουμε ένα γενικό Patch των ROM.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0