[Miui 10 8.11.8] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 32 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H Opanos έγραψε:
Σοου φαρ σοου γκοοντ και εδώ.
Να ρωτήσω όμως κάτι..
Το οτι δεν μένει η κουρτίνα κάτω ώστε αν θέλω να επιλέξω πάνω από μια λειτουργία και πρέπει να την κατεβάζω μονίμως εγώ, είναι θέμα rom, theme, all the above ή κάτι άλλο.
Ο/H gritz έγραψε:
ιστορικό κλήσεων, μυνήματα κτλ τα παίρνεις backup
xtrv ή aroma δεν κάνουν διαφορά στα παραπάνω...
*επειδή ακόμη δεν πέρασα σε china sourse στο Kenzo, μιας και είχα αρκετά θέματα παλαιότερα με china (στις 9άρες) που λύθηκαν μόλις περάσαμε σε global, υπάρχει κανείς που το δούλεψε αρκετά και νομίζει ότι είναι ΟΚ τώρα? -
-
Αυτα από εμενα.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
Κάνετε φοβερή δουλειά και θα μου άρεσε και μένα όπου μπορώ να βοηθάω....
Ένας λόγος που μου άρεσει η xiaomi,ειναι ότι μπορώ να βάλω πολλές rom,να κάνω διάφορα...
Χωρίς να έχω τον κίνδυνο να αχρειστέψω το τηλέφωνο!!! Νομίζω πάντα έχω διάφορες επιλογές να το επαναφέρω...
Αντίστοιχα με κινητά samsung,brickara ένα xperia και όταν το πήγα σε διάφορα service μου είπαν ότι θέλει αλλαγή η motherboard.....και φυσικά το πέταξα!!
Οπότε όλοι ξέρουμε ότι έχουμε βάλει στο κινητό μας μια custom rom που σίγουρα σε κάποιες συσκευές μπορεί να έχει κάποια μικροπροβλήματάκια..... αλλά για να σκεφτούμε...δεν μας εξιτάρει λίγο η ιδέα να παίξουμε με τα λειτουργικά και όχι να έχουμε ένα τηλέφωνο που απλά καλούμε κάποιον και μπαίνουμε και λίγο στο facebook???
Δεν θέλω να θίξω κάποιον απλά κάνω μια υπενθύμιση..... -
Και συμπληρώνω και εγω επίσης ότι ένας λόγος παραπάνω που είναιη xiaomi πολύ δυνατή είναι το Forum αυτό εδώ που για μένα είναι ο λόγος που ασχολήθηκα με xiaomi.
Ο/H tan έγραψε:
Κάνετε φοβερή δουλειά και θα μου άρεσε και μένα όπου μπορώ να βοηθάω....
Ένας λόγος που μου άρεσει η xiaomi,ειναι ότι μπορώ να βάλω πολλές rom,να κάνω διάφορα...
Χωρίς να έχω τον κίνδυνο να αχρειστέψω το τηλέφωνο!!! Νομίζω πάντα έχω διάφορες επιλογές να το επαναφέρω...
Αντίστοιχα με κινητά samsung,brickara ένα xperia και όταν το πήγα σε διάφορα service μου είπαν ότι θέλει αλλαγή η motherboard.....και φυσικά το πέταξα!!
Οπότε όλοι ξέρουμε ότι έχουμε βάλει στο κινητό μας μια custom rom που σίγουρα σε κάποιες συσκευές μπορεί να έχει κάποια μικροπροβλήματάκια..... αλλά για να σκεφτούμε...δεν μας εξιτάρει λίγο η ιδέα να παίξουμε με τα λειτουργικά και όχι να έχουμε ένα τηλέφωνο που απλά καλούμε κάποιον και μπαίνουμε και λίγο στο facebook???
Δεν θέλω να θίξω κάποιον απλά κάνω μια υπενθύμιση.....
Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H t54g05 έγραψε:
Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές από εξωτερικές πηγές και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε προηγούμενες ρομ. Καμία ιδέα;
-
Ενα αλλο εγω που παρατήρησα αργει παρα πολυ να φορτίσει το κινητό απο τοτε που πηγαμε σε source China σε σχεση με global
-
Ο/H tan έγραψε:
Ο/H t54g05 έγραψε:
Καλησπέρα. Προσπαθώ να εγκαταστήσω κάποιες εφαρμογές από εξωτερικές πηγές και μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε προηγούμενες ρομ. Καμία ιδέα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0