Τελικά τα κατάφερα μέρα από πολύ δουλειά ωρών να δολοφονήσω το max 3 αφού δοκίμασα και την xtr και την aroma αλλά και την dev που ήταν μισές τουλάχιστον σε εμένα κατέβασα την global Official η οποία και κόλλησε το κινητό στο mi........ Οπότε λέω να δοκιμάσω ξανά με κάποια από τις xtr η aroma που τουλάχιστον άνοιγαν, αν δε αναβοσβηνε το κινητό για 3 δευτερόλεπτα και μετά ξανά άνοιγε στο twrp.... Και κάνω το έγκλημα και κατεβάζω από κάπου δε θυμάμαι που μια 9 κάτι έκδοση, μου κάνει εγκατάσταση και εκεί που ετοιμάζομαι να ανάψω λαμπάδα μπαμ, και παπαλα νεκρό το κινητό αιώνια η μνήμη δεν κάνει τίποτα, ΒΟΗΘΕΙΑ! ☠️
MI MAX 3 - hardbrick
-
-
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Τελικά τα κατάφερα μέρα από πολύ δουλειά ωρών να δολοφονήσω το max 3 αφού δοκίμασα και την xtr και την aroma αλλά και την dev που ήταν μισές τουλάχιστον σε εμένα κατέβασα την global Official η οποία και κόλλησε το κινητό στο mi........ Οπότε λέω να δοκιμάσω ξανά με κάποια από τις xtr η aroma που τουλάχιστον άνοιγαν, αν δε αναβοσβηνε το κινητό για 3 δευτερόλεπτα και μετά ξανά άνοιγε στο twrp.... Και κάνω το έγκλημα και κατεβάζω από κάπου δε θυμάμαι που μια 9 κάτι έκδοση, μου κάνει εγκατάσταση και εκεί που ετοιμάζομαι να ανάψω λαμπάδα μπαμ, και παπαλα νεκρό το κινητό αιώνια η μνήμη δεν κάνει τίποτα, ΒΟΗΘΕΙΑ! ☠️
Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά σε νέο θέμα. -
-
Θα το κοιτάξω τωρα γιατί κοιμήθηκα στις 4 το πρωι το ξέρω ότι μου το είπατε όχι παλαιότερη ρομ αλλά αγανάκτησα και μέσα στην απογοήτευση έκανα το απονενοημένο
-
-
Έπεσες πάνω στο Anti-Rollback 100% και έχεις τώρα Brick στην συσκευή σου.
Recover μπορεί να γίνει μόνο με EDL και Authorized Account, ώστε να μπορέσεις να κάνεις Flash μία Fastboot ROM. -
Για το Mi Max 3 έχω δει σε forums 2 περιπτώσεις από άτομα που είχαν μπρικάρει το κινητό λόγω Anti-rollback και άλλο ένα που είχε κλειδώσει τον bootloader κινέζικης συσκευής σε global rom οι οποίοι κατάφεραν να flash-άρουν χρησιμοποιώντας την μέθοδο test-point χωρίς να τους ζητηθεί authorized account.
-
-
Καταρχάς καλημέρα παιδιά
Είναι νεκρό το μόνο που κάνει είναι μόλις το συνδέω στο laptop κάνει τον ήχο σύνδεσης συσκευής αλλά η συσκευή δεν φαίνεται πουθενά και δεν ανάβει λαμπάκι φόρτισης
Στα περιφερειακά το βλέπει ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM10) -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα