Διέγραψε τις ρυθμίσεις ΑΡΝ > επανεκκίνηση και δες εάν μπαίνει...
NO updates
-
-
Φιλαράκι σε ευχαριστώ.. Έφαγα φλασια γτ θυμήθηκα ότι μετά την αναβάθμιση σε 9 είχα το ίδιο πρόβλημα. Και τότε μου είχε στείλει ο πάροχος τις ρυθμίσεις να τις βάλω χειροκίνητα. Μόλις τις έβαλα λύθηκε.
-
Παιδιά έχει κολλήσει στην αναβάθμιση Μαρτίου. Κάποιος τρόπος να περάσει χειροκίνητα η έκδοση Ιουνίου;
-
Καλησπέρα, και σε έναν φίλο πήγε να του κάνει αναβάθμιση Μαρτίου και κόλλησε.
Η συσκευή αγοράστηκε εχτές...
Δεν είχαν κατεβάσει το σφαλματικό update? -
Εγώ έχω την αναβάθμιση Μαρτίου αλλά δε μπορώ να πάρω τις επόμενες.. δες κάτι.. αν βγάλεις άκρη.
-
Ο/H vasilis74m έγραψε:
Εγώ έχω την αναβάθμιση Μαρτίου αλλά δε μπορώ να πάρω τις επόμενες.. δες κάτι.. αν βγάλεις άκρη.
-
Υπάρχει χειροκίνητος τρόπος όπως για παράδειγμα στο MIUI?
-
Το θέμα είναι ότι δε ξέρω κάποιο τρόπο να περάσω χειροκίνητα έστω την έκδοση Μαϊου
-
Εγώ είμαι ακόμα Δεκέμβριος 2018...
-
Χειροκίνητα από την αναβάθμιση... επιλογή πακέτου αναβαθμίσης... αλλά καλό θα είναι να έχετε ξεκλειδώσει bootloader και να έχετε κρατήσει αντίγραφα...
-
Έχω ξεκλειδωμενο κατεβάζω την ενημέρωση αλλά δε μου βγάζει εκτέλεση δε βλέπω μια επιλογή που να μου δείχνει ότι μπορώ να την εγκαταστήσω. Εχτές έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κανένα αποτέλεσμα. Λες και κόλλησε στην ενημέρωση Μαρτίου. Εκτός αν φταίει η χώρα.. σάν region να μη παίρνει όλες τις ενημερώσεις.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0