Πως μπορώ να συνδέσω το xiaomi με το PC; Κατέβασα τους drivers αλλά τίποτα..
ΣΥΝΔΕΣΗ XIAOMI REDMI NOTE 5 ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ [SOLVED]
-
-
Ρυθμίσεις - Miui έκδοση τα κάνεις 7 με 8 τικ και θα σε δώσει δικαιώματα προγραμματιστή. Μετά θα πας Πρόσθετες ρυθμίσεις - Επιλογές προγραμματιστών - ενεργοποιεις των εντοπισμό σφαλμάτων.
Τώρα θα κατεβάσεις την κουρτίνα και θα το βάλεις Μεταφορά αρχείων
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ, ακολούθησα τα βήματα αλλά δεν συνδέετε.Μπορείτε να μου βάλετε ένα link με τους drivers μήπως και δεν έκανα εγκατάσταση τους σωστούς;
-
Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?
Αν είναι μόνο για μεταφορά αρχείων, αρκεί η διαδικασία που περιέγραψε ο @spideman3, δε χρειάζονται drivers.
Ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb, συνδέεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή, εμφανίζει στην οθόνη του κινητού το μήνυμα για φόρτιση ή μεταφορά αρχείων και επιλέγεις το 2ο.
Drivers στον παρακάτω οδηγό
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 -
Τι έγινε? Συνδέθηκε?
-
-
Άλλο καλώδιο έχεις? Κάποια είναι μόνο για φόρτιση.
Επίσης δοκίμασε σε διαφορετική θύρα usb. -
Εδώ τώρα πρέπει να κάνουν εμφάνιση οι μεγάλες δυνάμεις για να σε βοηθήσουν.
Όταν το συνδέεις ακούγεται ο ήχος, εικονίδιο ότι συνδέθηκε συσκευή, στην διαχείριση συσκευών το βλέπει και ως τι?
Βάζω το καλώδιο που είχε η συσκευή, το έβαλα σε αλλη θύρα αλλά τίποτα.Με το που το βάζω εμφανίζει μήνυμα ότι συνδέθηκε ο εντοπισμός σφαλμάτων usb....μέχρι εκεί.Στον device κίτρινο ερωτηματικό στον MTP-sdm636.
Δοκίμασα να το κάνω ενημέρωση σύμφωνα με τον οδηγό αλλά δεν βρίσκει αρχεία MTP... -
Με ποια windows είσαι?
WINDOWS 7
-
Δες εδώ
Ελληνικός οδηγός επαναφοράς της MTP επικοινωνίας των Xiaomi κινητών σε Windows 10 (Fix MTP USB Device Connection error)
Και αυτό του παν μέγιστου συμφουριτη μας @demakhs post 9
REDMI PRO 3/32 HELIO X20 [SOLVED]
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0