Λοιπόν παίδες!!!

το μόνο που δούλεψε σε εμένα ήταν το παρακάτω:
Με οδηγό: [TUT] FIX ARB4 Bricked RN5 (QHSUSB 9008) wit… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Κατέβασα το πατσαρισμένο firehose και την παρακάτω global.
Prog Emmc Firehose ELF(Patched) Credits: Chocoml
Any ARB4 fastboot rom:
Global: http://bigota.d.miui.com/V9.6.4.0.OE...f5ee62becf.tgz
Δεν κατέβασα το mi flash που δίνει ο οδηγός αλλά την έκδοση 2017.4.25.0
Άνοιξα το τηλ, έβγαλα μια ασφάλεια και αποσύνδεσα την μπαταρία.
(το δικό μου ούτως η αλλιώς δεν χρειάστηκε testpoint γιατί ακόμη και πριν το flash έβλεπε το τηλέφωνο κανονικά στην com, (για όσους δεν το βλέπουν θα χρειαστεί να το κάνουν)
μετά σύνδεσα το τηλ στο pc έβαλα στο mi flash την διαδρομή της rom (αφού είχα βάλει-αντικαταστήσει μέσα της το πατσαρισμένο firehose) τσέκαρα ΣΚΕΤΟ clean all και έκανα refresh και flash.
1.5 μέρα το τηλέφωνο και ούτε το λαμπακι της φόρτισης δεν άναβε και δεν έμπαινε καν σε fastboot mode, νεκρό τελείως και από ότι διάβαζα ψάχνοντας, λόγω downgrade, έχει συμβεί σε πολλούς

το μόνο που δούλεψε σε εμένα ήταν το παρακάτω:
Με οδηγό: [TUT] FIX ARB4 Bricked RN5 (QHSUSB 9008) wit… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
Κατέβασα το πατσαρισμένο firehose και την παρακάτω global.
Prog Emmc Firehose ELF(Patched) Credits: Chocoml
Any ARB4 fastboot rom:
Global: http://bigota.d.miui.com/V9.6.4.0.OE...f5ee62becf.tgz
Δεν κατέβασα το mi flash που δίνει ο οδηγός αλλά την έκδοση 2017.4.25.0
Άνοιξα το τηλ, έβγαλα μια ασφάλεια και αποσύνδεσα την μπαταρία.
(το δικό μου ούτως η αλλιώς δεν χρειάστηκε testpoint γιατί ακόμη και πριν το flash έβλεπε το τηλέφωνο κανονικά στην com, (για όσους δεν το βλέπουν θα χρειαστεί να το κάνουν)
μετά σύνδεσα το τηλ στο pc έβαλα στο mi flash την διαδρομή της rom (αφού είχα βάλει-αντικαταστήσει μέσα της το πατσαρισμένο firehose) τσέκαρα ΣΚΕΤΟ clean all και έκανα refresh και flash.
1.5 μέρα το τηλέφωνο και ούτε το λαμπακι της φόρτισης δεν άναβε και δεν έμπαινε καν σε fastboot mode, νεκρό τελείως και από ότι διάβαζα ψάχνοντας, λόγω downgrade, έχει συμβεί σε πολλούς