η θυρα φορτισης ειναι γενικοτερα ταλαιπωρημενη. Για αυτο κ αλλαω καλωδια συνεχως. Πιθανοτατα το προβλημα εντοπιζεται στην μπαταρια. Νεοτερα το απογευμα που θα εχω καινουρια..
brick sos
-
-
Καλημέρα σε όλους. τα νεότερα έχουν ως εξής... τοποθετήθηκε καινούρια γνήσια μπαταρία στο κινητό. για να ανοίξει η συσκευή χρειάζεται τολάχιστον 20% φόρτιση και αφού μείνει περί τα 5 λεπτά στην οθόνη που κολλάει ανοίγει έχοντας καταναλώσει περίπου 20% μπαταρία. Το θέμα είναι ότι δεν φορτίζει πλέον όπως φόρτιζε. το άφησα όλη νύχτα σε λειτουργία πτήσης και όταν ξύπνησα η μπαταρία ήταν 0%... η καινούρια... άλλαξα μπαταρία με την σύζυγο που έχει ακριβώς το ίδιο κινητό και μπαταρία 100%, το άνοιξα και προσπάθησα να ανοίξω και να φορτίσω τις μπαταρίες στο δικό της με αποτέλεσμα να έχει και αυτό τα ίδια συμπτωμάτα....η διάγνωση δική σας.... επίσης προσπάθησα να μπώ twrp με power k volume + αλλά δεν τα κατάφερα... μπορεί επειδή είχα πλήρως αποφορτισμένη μπαταρία. ακούω συμβουλές και στην χειρότερη προτάσεις για κινητό με budget 200e...
-
Κατέβασε την τελευταία ελληνική stable ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-RedMi-Note-2-Hermes/
Βάλε το TWRP ---> TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Όταν μπει σε TWRP λογικά θα το βλέπει και ο υπολογιστής σαν σκληρό δίσκο για να πάρεις φώτο-βίντεο.
Αφού πάρεις αντίγραφα, κάνε από το TWRP πρώτα αυτό ---> Format Data
Και μετά εγκατάσταση της ελληνικής ---> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κατέβασε την τελευταία ελληνική stable ---> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…aomi-RedMi-Note-2-Hermes/
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Βάλε το TWRP ---> TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Και μετά εγκατάσταση της ελληνικής ---> Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
-
-
Sorry αλλα είμαι λίγο άσχετος... περιμένω να φορτίσει λιγάκι η μπαταρία μου και θα αρχίσω το χειρουργείο...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0