Τα ιδια και σε mi5s capricorn..γτ???Ο/H geogian έγραψε:
Σε whyred έχουμε:
1. Δεν ανοίγουν οι Ρυθμίσεις
2. Δεν ανοίγει η GCam
3. Η πυξίδα εμφανίζεται με περίεργο όνομα
[Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
Σε whyred επιβεβαιωνω και εγώ δεν ανοίγουν οι ρυθμίσεις.η πυξίδα ονομάζεται com.miui.co......
Επιστροφή στην προηγούμενη.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
Ολα καλα..θα βγει και καινουργια ρομ σωστη?>
-
-
-
Καλημέρα. Περάστηκε σε mido μια χαρά, όμως το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών (και όχι μόνο) παραμένει. Με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης των rom δεν σχολιάζει καθόλου το πρόβλημα αυτό ώστε να μας βρει μια λύση. Κρίμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lipsari έγραψε:
Καλημέρα. Περάστηκε σε mido μια χαρά, όμως το πρόβλημα με την καθυστέρηση στο άνοιγμα των εφαρμογών (και όχι μόνο) παραμένει. Με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης των rom δεν σχολιάζει καθόλου το πρόβλημα αυτό ώστε να μας βρει μια λύση. Κρίμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει ήδη δοθεί fix για όσους έχουν προβλήματα 5 ώρες πρινΟ/H MIUI_ART έγραψε:
-
Χαιρετω.νομιζω αν καποιος δοκιμασει με format data να βαλει την 8.11.15 θα δουλέψει τελεια.το χω κανει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0