[Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H gthom έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H gthom έγραψε:
Παιδια καλημέρα και καλή Κυριακή.
Χθες αργά το βράδυ κατέβασα την xiaomi-miui-hellas-8.0_natrium_V10_XTRV_8.11.15.zip
και σήμερα που πηγα να κατεβάσω κ την arωma δεν υπάρχουν. Αποσύρθηκαν??
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια
Αναστέλονται επ'αόριστον όλες οι ARΩMA ROM για τις συσκευές που έχουν Android 8 & 9 ROM,
εκτός από τα Mi-6/ Mi Mix / Mi 5 / Mi 5S / Redmi 5 Plus / Redmi Note 5/Pro
και το Natrium δεν εξαιρείται.
Θα βγει άλλη να περιμένω??
Ευχαριστώ
Καλησπερα φιλοι κατοχοι natrium, ΜΗ περασετε 8.11.15 γιατι μολις διαγραφηκαν τα παντα απο DATA & INTERNAL STORAGE. Ξεκιναω απο την αρχη εγκατασταση παλιοτερης εκδοσης. Εαν δεν κανω λαθος, δεν αναφερθηκε κατι συγκεκριμενο για το μοντελο μας καθως βλεπω & τις 2 XTRV & AROMA στο server, ετοιμες για κατεβασμα ! Κλαματα
Eνημερωση καταχωρησης:
Gthom : Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι ακριβως εκανες & τη περασες επιτυχως ??
Σευχαριστω
-
-
Φίλε amavroudi
Συγνωμη αλλά τώρα είδα το μνμ
Ναι την πέρασα πάνω από την προηγούμενη 8.11.1 και όλα πάνε τέλεια.
Δουλευει πολύ καλά.
Δεν έκανα fr. -
Ως πρωτάρης σε xtrv έχω 2 ερωτησούλες:
1. Όλα τα customizations υπάρχουν μόνο στην ARΩΜΑ έκδοση, απ' ότι κατάλαβα;
2. Στην xtrv λοιπόν που έβαλα στο Poco έκανα εγκατάσταση και το dolby.zip αλλά δε δουλεύει σωστά ή μάλλον καθόλου. Είναι κάτι που μου διαφεύγει;; Επίσης, το zip αυτο είναι από κάποιον dev της ομάδας εδώ ή είναι από άλλη πηγή; -
Καλημέρα!
Μετά από 3 μέρες με αρομα 8.11.15 σε mi5s capricorn, όπως έγραψα και στο νήμα μας, δεν πάμε πολύ καλά.
Πολύ λαγκ στην εγκατάσταση των εφαρμογών στην αρχή, το οποίο όταν τελείωσε εμφανώς αργά, έστρωσε.Η μπαταρία με ίδια χρήση σε σχέση με 7.9.20 που μου είχε κάτσει τέλεια 20% κάτω.
Να φταίει η αρομα? Να φταίει η ορεο? Να περάσω από πάνω απλή xtrv να δούμε?? -
Ο/H gthom έγραψε:
Φίλε amavroudi
Συγνωμη αλλά τώρα είδα το μνμ
Ναι την πέρασα πάνω από την προηγούμενη 8.11.1 και όλα πάνε τέλεια.
Δουλευει πολύ καλά.
Δεν έκανα fr.
Καλημερα σε ολους,
φιλε μου gthom, σεμενα υστερα απο 100% επιτυχημενη εγκατασταση (χωρις errors εννοω) η συσκευη εκανε επανεκκινηση & χαθηκαν data & internal storage. Προσπαθω με disk drill για ανακτηση αλλα τιποτα μεχρι τωρα.. -
-
Δοκίμασε να το ρυθμίσεις, να κάνει αναβάθμιση μόνο με wifi
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0