Σκεψεις κάνω μπας κ βοηθήσουν.μηπως στον λογαριασμό σου έχεις κάνει αντίγραφο με παλιότερη ξιαομι συσκευή αν είχες και δεν την έσβησες από λάθος; Λέω την χαζομάρα μου μήπως βοηθήσει...Ο/H NasDriver έγραψε:
Είδα τις φωτογραφίες πιο προσεκτικά και το αντίγραφο που λέει ότι υπάρχει είναι της αρχικής οθόνης...πατάς εκεί και δεν βγάζει τίποτα ?Ο/H vanni έγραψε:
Στο mi cloud δείχνει δεσμευμένο χώρο από αντίγραφο μεν
[Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Όχι δεν είχα ποτέ είναι η πρώτη μου συσκευή XiaomiΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
καλημερα στο λαο......ρε παιδες εδω και 3 αναβαθμισεις το changelog της china ειναι το ιδιο....τι δ@ολο συμβαινει ????? δεν υπαρχει λογος αναβαθμισης ΑΝ συμβαινει κατι τετοιο τοτε......
" Γεωπόνος”
-
-
Ο/H chrispsil έγραψε:
Για το Whyred θα ρωτήσω και γψ με τη σειρα μου κατι. Το ραδιόφωνο λειτουργεί; Γιατί στην 8.11.8 που εχω δεν και η αλήθεια είναι επειδή ειμαι όλη μέρα στο δρόμο και τα MB λίγα με βολεύει απίστευτα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι παίζει?
----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
Σε rn3pro παίζει μια χαρά καθώς και όλα τα άλλα...8.11.8 πάντα....
-
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H CrisBalGreece έγραψε:
Σε rn3pro παίζει μια χαρά καθώς και όλα τα άλλα...8.11.8 πάντα....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
-
-
Ο/H proimos έγραψε:
Απ' ότι φαίνεται το πρόβλημα με mi cloud, θα λυθεί με την 8.11.22 σύμφωνα με το με το changelog της νέας rom.
Statusbar and Quick Settings
New – NFC toggle added
Optimization – LTE icon changed to 4G
MiCloud
Fix – Fixed MiCloud backup
Network Location
Optimization – Optimize network location services
----Προσπαθούμε όλοι μαζί, να κάνουμε τα κινητά μας καλύτερα!
----
-
Να ρωτήσω κάτι;;;;; Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στην συσκευή μας το region πχ σε Ινδία??? Πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν οι ρυθμίσεις λόγο ευρωπαϊκού βουλεύματος για προστασία δεδομένων...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
γεια σας, με αυτη την εκδοση μπορουμε να εχουμε google camera με night mode?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0