οποτε..επειδη ακομα δε το εχω καταλαβει ειν η αληθεια.κανα δυο φορες με κλειδωσε και μπρικαρα και φοβαμαι ,αλλα θελω να το κανω..εχω αντι1 ολες οι ρομ υποθετω ειναι αντι1.αρα τις παιρνει αντι1 αντι2 κλπ.ΑΝ βαλω καποια ρομ και εχω αντι2 δε μπορω να παω σε ρομ με αντι1.Δηλαδη να πεσω λεβελ.με το clean flash lock το χανω λιγο
Κλείδωμα bootloader και πέρασμα official rom
-
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
και τον κλειδωνω κανονικα ε? flash_all_lock δηλαδη
Πρόσεχε μόνο να έχεις κατεβάσει την κανονική Original Fastboot ROM που είναι για την συσκευή σου για να μην έχουμε ατυχήματα βραδιάτικα. -
Αυτη την καμια φορα φοβαμαι.50/50 ειμαι
-
Οσο πιο παλια ρομ πειραζει?πχ καποια απο android 11.το Poco f3 εχω νομιζω με 11 ηταν
-
Ο/H Oneironaut84 έγραψε:
Οσο πιο παλια ρομ πειραζει?πχ καποια απο android 11.το Poco f3 εχω νομιζω με 11 ηταν
Ο κίνδυνος για το Brick σε περίπτωση σου κάνεις Lock του Boootloader παραμένει ο ίδιος ανεξάρτητα από την ROM που θέλεις να βάλεις. -
αν δεν εισαι σε stock miui μαμα ρομ και εισαι με custom ειτε μαμα και με root η καποιο αλλο custom recovery περνας μια fastboot rom na ta sbhsei olla αλλα (χωρις να κλειδωσεις bootloader,) μολις το σιγουρεψεις οτι περασε μπουταρε στο συστημα κανονικα και ειναι ολλα καλα, τοτε μπορεις να ξαναφλασαρεις με clean all and lock
η απλα να κλειδωσεις με εντολες cmd ( fastboot oem lock ) -
Με καλυψες!!
-
Ανοιξαμε.Ευχαριστω παιδες!!
-
-
Καλημέρα. Ξεκλείδωσα και είμαι έτοιμος για δοκιμές
Μετά την XTRV και το miui13, σειρά έχει το 14. Θυμίστε μου λίγο το πως, πληζ.
Έχω το xiaomi12x, Κατέβασα την fastboot που βρηκα στην αρχή. Πως την περνάω ; Με το miflash; Ανοιγω δηλ το miflash, συνδεω το κινητό και μετά τρέχω το ανάλογο bat; Κάπως έτσι;
Και με το twrp τι γίνεται; Πρέπει πρώτα να περάσω το twrp και μετά να κάνω το flash; -
Το flash της XTRV Fastboot ROM γίνεται πολύ απλά.
- Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
- To κάνεις extract στο PC σου
- Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου
- Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash
Όπως καταλαβαίνεις αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται καθόλου το TWRP Recovery για να βάλεις την Ελληνική XTRV ROM
Μέσα στο Zip της FASTBOOT το οποίο και θα κάνεις extract στο PC σου είναι όλα τα αρχεία που χρειάζεται - και το Fastboot Command Tool.
Εσύ θα τρέξεις την πρώτη φορά από το Command prompt των Windows το BAT αρχείο με το όνομα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
Θα κάνει το Flash αυτόματα...
Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όνομα windows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή. - Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0