Καλησπέρα αγόρασα το Xiaomi Mi Wi-Fi Repeater 2 και το έβαλα σε ένα δωμάτιο το οποίο επιανε λιγοστο αλλα ανεπαρκες σημα. Οι ρυθμίσεις έγιναν στο λεπτο με το mi account που ήδη έχω, το σήμα δείχνει φουλ στο απομακρυσμενο δωμάτιο αλλα η ταχύτητα εχει μειωθει δραματικά σε σημειο να αργει ακομα και σελιδες να κατεβασει.Τι μπορω να κάνω?
Xiaomi Mi Wi-Fi Repeater 2 πολυ αργο!
-
-
Δοκίμασες να το πας όσο ποιο κοντά γίνεται στο κεντρικό ώστε να έχεις 2 γραμμές σήματος ?
-
Ναι το πήγα και πιο κοντά για να πιάνει καλύτερο σήμα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η πλάκα είναι οτι πήρα και 2 τόσο σιγουριά οτι θα δουλέψει. Ισως να τα βάλω και τα 2 να δουλεύουν, το ένα να επεκτείνει το σήμα απο το modem και το άλλο να επεκτείνει το σήμα απο το πρώτο.Δεν ξέρω μπορώ να το κάνω γιατί οι ρυθμίσεις τους είναι περιορισμένες.
-
Προσωπικά είχα ένα ρουτερ 2 χρόνων περίπου tp link των 100€ κ ενα extender tp link παλι
Αρχικά κ λoγω vdsl είχα πάρει extender των 70€ το οποίο δεν δουλεψε ποτε σωστά
Το άλλαξα στα πλαίσια εγγύησης με ενα των 20€ όπως με συμβουλευσαν κ πήρα κ μια κάμερα με τα ίδια λεφτά
Απόδοση άψογη
Πρόσφατα αρχίσε να κάνει διακοπές κ να μειώνεται η ταχύτητα θεωρησα πως μετα απο 2 χρόνια τα έπαιξε
Ομως οχι
Αλλάζοντας το super duper router με αυτο της cosmote εχω γρηγοροτερο ιντερνετ κ το extender αποδείχθηκε πως δουλεύει μια χαρα με φοβερή ταχύτητα
Το ακριβότερο δεν είναι παντα καλύτερο
Αν αλλαξεις extender παρε tp link αυτό που είναι το δημοφιλεστερο στο σκρουτζ
Πυροβολαει κ είναι φθηνό -
Το mi wifi repeater 2 και αυτό φτηνό είναι ( 7 ευρω) αλλά όχι απλά δεν πυροβολάει, ούτε καψούλι δεν σκάει
.Ναι για TP Link με βλέπω, δεν ξέρω ποιό ακόμα γιατι βλέπω πολλά και έχω μπερδευτεί λίγο.Κρίμα γιατί στο σκρουτζ είχα διαβάσει πολυ καλές κριτικές και τελικά μου βγηκε μάπα.
-
με την εγγυηση δοκιμασες μηπως ηταν προβληματικο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0