Πηγή: xiaomi-miui.gr/xiaomi-mi-true-9868-2/Ο/H Νέα από το Magazinο μας έγραψε:
Ολοένα και πιο δυναμικά εισέρχεται η Xiaomi στην αγορά των αξεσουάρ κινητών, με τα νέα της πολυαναμενόμενα ασύρματα ακουστικά να προκαλούν ήδη αρκετά σχόλια, πριν καν ανακοινωθούν επίσημα. Τα Xiaomi Mi True ακουστικά έλαβαν πιστοποίηση από την FCC στις ΗΠΑ και θα παρουσιαστούν επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου σε ειδικό event που θα γίνει στη Ν. Υόρκη....
The post Έρχονται τα Xiaomi Mi True με ακύρωση θορύβου, για να «εκθρονίσουν» τα Apple AirPods! appeared first on News from Xiaomi Miui Hellas.
Έρχονται τα Xiaomi Mi True με ακύρωση θορύβου, για να «εκθρονίσουν» τα Apple AirPods!
-
-
έχουμε κανένα νέο για τα ακουστικά ρε παιδιά με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ακύρωση θορύβου κ επειδή έπεσαν στα χέρια μου της apple τα θεωρώ κορυφή μιας κ τα δούλεψα κανένα αλλο δεν έχω δουλέψει με τέτοια αποτελέσματα είμαι σίγουρος ότι η Xiaomi θα βγάλει αν όχι καλύτερα ίδια κ φθηνότερα ξέρουμε αν θα παρουσιαστούν τελικα;ευχαριστω
-
Ο/H Dafly7 έγραψε:
έχουμε κανένα νέο για τα ακουστικά ρε παιδιά με ενδιαφέρει πάρα πολύ η ακύρωση θορύβου κ επειδή έπεσαν στα χέρια μου της apple τα θεωρώ κορυφή μιας κ τα δούλεψα κανένα αλλο δεν έχω δουλέψει με τέτοια αποτελέσματα είμαι σίγουρος ότι η Xiaomi θα βγάλει αν όχι καλύτερα ίδια κ φθηνότερα ξέρουμε αν θα παρουσιαστούν τελικα;ευχαριστω
Έχει βγάλει 500.000 μοντέλα τηλεφώνων και δεν έχει καταφέρει σε ΚΑΝΕΝΑ να δουλέψει σωστά το noice cancelation.
Τί σε κάνει να πιστεύεις ότι εδώ θα δουλέψει;;;;;;;;;
Να είσαι 1000% σίγουρος ότι αυτά που θα βγάλει η Xiaomi ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα Airpods. Κ-Α-Μ-Ι-Α!
Noise cancelation και Xiaomi είναι δύο πράγματα που δεν πάνε μαζί.
H π@π@ρολογία στα Κινέζικα προϊόντα έχει γίνει επιστήμη. Το νού σου....Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
σε Ευχαριστώ για την απάντηση κ μάλιστα γρήγορη οπότε λογικά τα apple θα είναι μονόδρομος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0