[Miui 10 8.11.22/23] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ταχύτατο, δεν κολλάει πουθενά,micloud δουλεύει άψογα!!!
Μήπως πρέπει να δουν οι devs από την 8.11.8 και πάνω τι φταίει ??? -
Λοιπόν, όλα καλά προς το παρόν, αν και δεν είμαι σίγουρος αν έγινε σωστά το fr, διότι δεν μου έσβησε καθόλου sms και logs, αλλά θεωρώ ότι αυτό διότι έκανε αυτόματα restore από Google drive!
Δεν βλέπω επιλογή για region, λογικά διότι έχουμε source από cn / xiaomi.eu?? -
Ο/H gialaftis έγραψε:
@MIUI_ART με ξεχασες...
-
μετά το πρόβλημα που αναφέρετε εδώ [Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές με την 8.11.15 και το mi cloud έκανα τα εξής βήματα:
1. FR και πέρασμα την 8.11.22 (δεν διορθώθηκε)
2. Πέρασμα το fix που δόθηκε (δεν διορθώθηκε)
3. Format Data και πέρασμα της 8.11.22 χωρίς επαναφορά από κάποιο αντίγραφο (δεν διορθώθηκε)
4. Ξανά πέρασμα το fix (δεν διορθώθηκε)
5. FR και πέρασμα της 8.11.8 και είδαμε το φως το αληθινό και το αντίγραφο εμφανίστηκε και επαναφορά αντιγράφου έγινε και όλα μια χαρά
άρα οι 2 τελευταίες rom κάποιο θέμα έχουν με το mi cloud και ελπίζω να βρεθεί κάποια λύσηΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Ο/H agmg έγραψε:
Εγώ έχω αυτό στο Nikel... Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην αναβάθμιση αλλά τίποτα... Μόλις πατάω "λήψη" βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη... Φοράω την 8.11.15
-
Ο/H Mike Bersekeros έγραψε:
Ο/H agmg έγραψε:
Εγώ έχω αυτό στο Nikel... Έκανα εκκαθάριση δεδομένων στην αναβάθμιση αλλά τίποτα... Μόλις πατάω "λήψη" βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη... Φοράω την 8.11.15
-
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Περάστηκε σε mi6 και όλα καλά.
Τι ρομ έβαλες: άρωμα ή xtrv; -
Ο/H apo.stam έγραψε:
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Περάστηκε σε mi6 και όλα καλά.
μπαταριά μέχρι τώρα ικανοποιητικά -
-
Καλημέρα σε όλους
Μια ερώτηση γιατί δεν γνωρίζω
Ως κάτοχος του Redmi Note 3 Pro εδώ και 2,5 περίπου χρόνια έχω λογαριασμό mi account. Είχα ξεκλειδώσει τότε τον bootloader και έβαζα κανονικά τις developer Roms της εδώ κοινότητας.
Τώρα πήρα ένα mi 8 lite και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει να ξανακάνω πάλι την ίδια διαδικασία δηλαδή αίτηση εκ νέου για ξεκλείδωμα του bootloader για την καινούργια συσκευή.
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0