Διαφήμιση

[Miui 10 8.11.22/23] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Miui Dev
    • την περασα και εγω σε note 5 global με format και ολο στησιμο απο αρχη ολα καλα αλλα δεν μου δουλευει και σε αυτην το ΑΝΤ+
    • Ο/H marabu έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

α υποθέσω πως εσείς που έχετε πρόβλημα με καθυστερήσεις είχατε κάνει Format Data όταν πήγατε από Original ROM στην δική μας Custom, και είχατε κάνει Factory Reset όταν αλλάξαμε Source από Global ROM σε China/xiaomi.eu. :D
      mido και εγώ....οι καθυστερήσεις και η λευκή οθόνη εξακολουθεί παρότι έχω κάνει format data και factory reset!!!!Κάτι δεν πάει καλά μετά την αλλαγή της source , ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα.!!
      Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια.....
      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ :thumbsup: :thumbsup: :) :) :)
      Νομίζω το πρόβλημα με την "λευκή οθόνη"που είχα παρατηρήσει και εγώ σε mido οφείλεται στο magisk.
      Την προηγούμενη φορά που είχε πρόβλημα το source και αναγκαστηκα έκανα fr επέλεξα να μην βάλω root και μου φαίνεται μια χαρά.Ας μην ξεχνάμε πως όταν είναι κλειστές οι εφαρμογές θέλουν και 1-2 δευτερόλεπτα να ανοίξουν,σε κάποιες βγάζει"λευκή οθόνη" σε κάποιες όχι.
      Αυτό που ήθελα να αναφέρω είναι ότι και με Official Global rom και με την xtrv ο ήχος των ειδοποιήσεων, ειδικά του viber είναι σχετικά χαμηλός.Δεν είχε βοηθήσει ούτε το Viper fx όταν είχα root ούτε από build prop editor που είχα βρει ένα οδηγό για την αύξηση του volume(απλά μεγάλωσε η μπάρα της έντασης)
      Ίσως σε κάποια αναβάθμιση να μας δώσετε την λύση.
      Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια και τις γνώσεις που μας δίνετε όλοι...από απλά μέλη μέχρι τον @MIUI_ART!!!!!
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Σε Kenzo πέρασα την xtrv εχθές. Έχω FC στο mi cloud αλλά έχω να πω ότι πρώτη φορά βλέπω τόσο καλή διαχείριση μπαταρίας στο κινητό μου. Έχουν περάσει ήδη 24 ώρες από την πρώτη φόρτιση του κινητού μου μετά το πέρασμα της rom και είμαι ακόμα στο 60% με νορμάλ χρήση που πριν μου έβγαζε 24 ώρες όλη η μπαταρία σχεδόν.
      Επανέρχομαι σε αυτό που είχα γράψει και θέλω να προσθέσω ότι ναι μεν κρατάει περισσότερο η μπαταρία μου αλλά παρατήρησα όλες αυτές τις ημέρες ότι αργεί πολύ να φορτίσει το κινητό.

Βρε λες να μου μεγάλωσε την μπαταρία αυτή η ρομ; :)
    • Διαφήμιση