Πραγματικά πιστεύεις ότι μία εταιρεία θα σου έκανε επεξεργασία έναν λογαριασμό από τις βάσεις δεδομένων της, εάν δεν είχε στοιχεία ότι όντως ήταν δικός σου και όχι κάποιου άλλου ?
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΙΑΟΜΙ
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πραγματικά πιστεύεις ότι μία εταιρεία θα σου έκανε επεξεργασία έναν λογαριασμό από τις βάσεις δεδομένων της, εάν δεν είχε στοιχεία ότι όντως ήταν δικός σου και όχι κάποιου άλλου ?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έλεος!!!
Το άνοιξε ο άνθρωπος.
Κλείστε πια το θέμα, δεν έχει νόημα άλλο η συζήτηση. Sorry που το συνέχισα... -
Τότε καλό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλεις για το επίπεδο ασφαλείας της συγκεκριμένης εταιρείας και αυτό στο λέω όχι σαν χρήστης κινητών αλλά ως τεχνικός υπολογιστών και δικτύων
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που είχε, έχει ή θα έχει δύο mi account χωρίς να το ξέρει...
Θες να το διαπιστώσεις ?
Πήγαινε εδώ να κάνεις ένα νέο mi account ---> Mi Account - Sign up
Ξεκίνα να βάζεις τους αριθμούς κινητών που έχεις και τα εμαιλ που έχεις.
Όσο προχωράει στην επόμενη σελίδα να βάλεις κωδικό δεν υπάρχει mi account με τα στοιχεία που έβαλες.
Όταν σου βγάλει μήνυμα "this email is taken" ή "This phone number is take" με τα στοιχεία που έβαλες υπάρχει ήδη mi account...και πες μας εάν έχεις όντως 1 ή περισσότερα... -
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μόνο στο εάν σου έκαναν sign out ή ολικό delete το account
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Τότε καλό είναι να αρχίσεις να αμφιβάλεις για το επίπεδο ασφαλείας της συγκεκριμένης εταιρείας και αυτό στο λέω όχι σαν χρήστης κινητών αλλά ως τεχνικός υπολογιστών και δικτύων
Δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που είχε, έχει ή θα έχει δύο mi account χωρίς να το ξέρει...
Θες να το διαπιστώσεις ?
Πήγαινε εδώ να κάνεις ένα νέο mi account ---> Mi Account - Sign up
Ξεκίνα να βάζεις τους αριθμούς κινητών που έχεις και τα εμαιλ που έχεις.
Όσο προχωράει στην επόμενη σελίδα να βάλεις κωδικό δεν υπάρχει mi account με τα στοιχεία που έβαλες.
Όταν σου βγάλει μήνυμα "this email is taken" ή "This phone number is take" με τα στοιχεία που έβαλες υπάρχει ήδη mi account...και πες μας εάν έχεις όντως 1 ή περισσότερα...
Δεν έχει σημασία όμως...
Τέλος καλό, όλα καλά.
Ας κλείσει εδώ το θέμα.
το mail το οποίο έλαβες δεν γράφει πουθενά ότι στο κλειδώσαμε εμείς με δικό μας λογαριασμό (αν συνέβαινε κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις ότι θα γινότανε χαμός είναι ανήκουστο να επεμβαίνει σε τέτοιο επίπεδο εταιρεία). Το μόνο που έγινε είναι ότι απέδειξες ότι σου ανήκει και στο ξεκλείδωσαν τέλος καλό όλα καλά, το πως μπορεί να γίνει 2πλος λογαριασμός ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που θα του συμβεί.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H boulkmanjimakos έγραψε:
Και μετά από την όλη εξέλιξη ένιωσα μια κάποια δικαίωση
Αν ειναι δική σου η συσκευή και είχες κάνει 5 account και τα κλείδωνες αυτοί με τις ανάλογες αποδείξεις (κατόχου συσκευής) θα στο σβήνανε ΄οπότε για ποια δικαίωση γράφεις???
Εγώ θα σου πω μια άλλη εκδοχη του προβλήματος που είχες.
Αν το account δεν είναι όντως δικό σου τότε θα είναι αυτουνού που σου πούλησε το κινητό.
Δυστυχώς μου έχει τύχει να δώσω κινητό(omega), να έχει περασμένο νέο account και μετά απο 1 χρόνο που χρειάστηκε reset εμφάνισε το δικό μου.
Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά μετά είδα όντως ότι ήταν δικό μου και ας είχα κάνει έξοδο+διαγραφή. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και μετά από την όλη εξέλιξη ένιωσα μια κάποια δικαίωση
Αν ειναι δική σου η συσκευή και είχες κάνει 5 account και τα κλείδωνες αυτοί με τις ανάλογες αποδείξεις (κατόχου συσκευής) θα στο σβήνανε ΄οπότε για ποια δικαίωση γράφεις???
Εγώ θα σου πω μια άλλη εκδοχη του προβλήματος που είχες.
Αν το account δεν είναι όντως δικό σου τότε θα είναι αυτουνού που σου πούλησε το κινητό.
Δυστυχώς μου έχει τύχει να δώσω κινητό(omega), να έχει περασμένο νέο account και μετά απο 1 χρόνο που χρειάστηκε reset εμφάνισε το δικό μου.
Στην αρχή δεν το πίστευα αλλά μετά είδα όντως ότι ήταν δικό μου και ας είχα κάνει έξοδο+διαγραφή.
Κλειστό
Καινούριο το πήρα
Κλειστό
Αν δεν είχες δύο mi account, τότε ήταν μεταχειρισμένο, ανακατασκευασμένο και πακεταρισμένο εκ νέου για πώληση ως καινούργιου... -
Προς Moderator
Ας κλειδώσει το παρόν νήμα καθ όσων έχει λυθεί το πρόβλημα του μέλους, και η συνέχεια της συζήτησης δεν προσφέρει κάτι επιπλέον. -
Καινούριο το πήρα
Κλειστό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0