[Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
Αν η ROM είναι βασισμένη στο MIUI μπορείς να βρεις την αντίστοιχη επίσημη fastboot έκδοση, να την κατεβάσεις και αφού την αποσυμπιέσεις να ανοίξεις το flash_all batch αρχείο και εκεί υπάρχουν κάποιοι έλεγχοι από την ίδια την Xiaomi σε ότι αφορά το ARB νούμερο, με αποτέλεσμα να φαίνεται ξεκάθαρα το ARB νούμερο της ROM. Αυτή τη στιγμή, αυτός ο "μπακαλίστικος" τρόπος, είναι ότι καλύτερο υπάρχει.Ο/H knight666 έγραψε:
@MIUI_ART
Άρα εάν αποφασίσω να περάσω κάποια ρομ εκτός της ελληνικής κοινότητας είναι κάτι σαν Ρωσική ρουλέτα...
Μπράβο στην Google & στην Xiaomi.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια φίλε μου.
-
-
-
Καλησπερα.
Εχω να κανω update στο kenzo απο τον Μαη, χρειαζεται να κανω factory reset ή κατι αλλο;
Επισης καπου πηρε το ματι μου οτι η 22/11 θα ναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει, δεν ισχυει;
Ποια ειναι η τελευταια stable εκδοση; Γιατι στο αλλο θεμα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο κινητο. -
Factory Reset χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί άλλαξε το Source από Global σε CN/xiaomi.euΟ/H elma έγραψε:
Καλησπερα.
Εχω να κανω update στο kenzo απο τον Μαη, χρειαζεται να κανω factory reset ή κατι αλλο;
Επισης καπου πηρε το ματι μου οτι η 22/11 θα ναι η τελευταια αναβαθμιση που θα παρει, δεν ισχυει;
Ποια ειναι η τελευταια stable εκδοση; Γιατι στο αλλο θεμα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο κινητο.
-
Μονο αυτο ή και format data;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Factory Reset χρειάζεται οπωσδήποτε γιατί άλλαξε το Source από Global σε CN/xiaomi.euΟ/H elma έγραψε:
Καλησπερα.
Ποια ειναι η τελευταια stable εκδοση; Γιατι στο αλλο θεμα δεν βρισκω για το συγκεκριμενο κινητο.

-
Δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν το κάνεις θα είναι ακόμη καλύτερο από από το απλό Factory Reset.Ο/H elma έγραψε:
Μονο αυτο ή και format data;
-
Μόνο αυτό, με την παραδοχή ότι είχες κάνει έστω μια φορά format data από τότε που έβαλες την XTRV και ΔΕΝ έχεις γυρίσει ποτέ σε επίσημη ROM από τότε.Ο/H elma έγραψε:
Μονο αυτο ή και format data;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0