Δεν έχω κάνει κάτι... Βασικά είναι της γυναίκας μου.... Το άφησε το βράδυ, δεν το έβαλε να φορτίσει (δεν είναι και η πρώτη φορά) και το πρωί είχε 1% κι έκλεισε.... Το έβαλε στην φόρτιση και αυτό ήταν...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εισαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει κάτι κ θέλει format?
Δύσκολο να σώσεις κάτι αν δεν είναι ξεκλειδωτο.
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
-
-
Καλημέρα... Τελικά υπάρχει τρόπος να κάνω κάτι με τα αρχεία;
-
Δυστυχώς όχι, αν έκανε κάποιον συγχρονισμό ίσως σωθεί κάτι
-
-
Μάλλον δεν γίνεται τίποτα.. οκ.. Ευχαριστώ... Αν πάλι κάποιος έχει κάποια ιδέα ας μου την πει.... Είναι οι φωτογραφίες των παιδιών, για αυτό θέλω να εξαντλήσω όλα τα ενδεχόμενα πριν κάνω Reset.....
-
Παιδιά καλησπέρα, έγινε και η εγκατάσταση του miui11 και πραγματικά έχει πολλά καινούργια και ενδιαφέροντα πράγματα που κάνεις ότι θες στο κινητό ανάλογα την προτίμηση του καθενός.
Θέλω μόνο να ρωτήσω, πριν την αναβάθμιση έβλεπα το σήμερα που εχω 4G, 3G, τώρα δεν εμφανίζεται καθόλου πάνω στην γραμμή, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ευχαριστώ. -
Settings, display, status bar.
Εκεί θα τα βρεις όλα, έχουν μικρύνει βέβαια και είναι πιο δυσκολοαναγνωστα. -
Δεν άλλαξε κάτι το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι τον παροχο όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη
-
Είσαι σίγουρος;
Το 4g (+) είναι εκεί.
Στις ρυθμίσεις που σου έβαλα μπορείς να το αντικαταστήσεις με το lte για να φαίνεται καλλίτερα. -
-
Αν ανεβάζεις στατιστικά μπαταρίας θα βοηθούσε πολύ. Λογικά και ο 660 και ο 636 μπορούν να βγάλουν αρκετές ώρες χρήσης.
Ανέβασε στατιστικά μπαταρίας και τα στατιστικά οθόνης να δούμε. -
Καλησπέρα παιδιά,
Εγώ αντιμετωπίζω εδώ και λίγες μέρες το εξής πρόβλημα:
Τράβηξα κάποια βίντεο μεγάλης διάρκειας (7 και 10 λεπτών) και από ένα σημείο και μετά δεν είναι συγχρονισμένος ο ήχος και η εικόνα... Παλιότερα δεν το είχα ποτέ αυτό το θέμα.
Είμαι με την επίσημη global και γενικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα. Το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Ίσως μια μικρή καθυστέρηση όταν πατάς το κόκκινο κουμπάκι, για να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο, αλλά τίποτα άλλο. Σε άλλα βίντεο π.χ. διάρκειας 3 λεπτών δεν έγινε αυτό. Επίσης, δοκίμασα ξανά και το άφησα να γράφει για 10 λεπτά και δεν το ξανάκανε.
Τραβούσα βίντεο από τα γενέθλια του γιου μου και ξενέρωσα όταν άκουσα τον ασυγχρόνιστο ήχο. Θα το διορθώσω βέβαια, αλλά είναι θέμα.
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι αντίστοιχο; Θα ξεκινούσα φορμάτ και πέρασμα της ελληνικής ρομ, αλλά η σκέψη και μόνο ότι θα πρέπει να ξαναρυθμίσω τόσες εφαρμογές... Προσπαθώ να το αποφύγω όσο δεν είναι ανάγκη. Και επί τη ευκαιρία, την XTRV 20.3.5 την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις;
Ευχαριστώ.
ΥΓ
Γράφω βίντεο και φωτογραφίες στην SD, αλλά βέβαια αυτό μέχρι τώρα δεν είχε δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Το αναφέρω όμως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0