δεν φημίζεται για την μπαταρία του. Με 4g έβγαλες αυτό τον χρόνο; εάν ναι είναι καλούτσικα! Όταν το πάρω και εγώ ποτέ στα χέρια μου θα σε απαντήσω πιο ολοκληρωμένα!Ο/H gvekiaris έγραψε:
Καλημέρα παιδιά
Η μπαταρία πως σας φαίνεται;
Εγώ βγάζω SOT 6.5 ώρες
Με RN5 είχα σίγουρα 8.5
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
-
-
Ρε παιδιά ψάχνω να βρω στο xda το πεδίο για το κινητό μας και δεν το βρίσκω δεν έχουν δημιουργήσει ακόμη? ΡΟΜ έχουν βγάλει για το lite? Και εδώ μέσα που διαβάζω δεν έχω βρει κάτι για το lite, το μόνο που βρίσκω είναι για το mi 8. Εάν έχει κάποιο παιδί ας στείλει λινκ, μην παιδεύω να το ξεκλείδωσω και δεν υπάρχει κάτι να περάσω!
-
-
-
-
Η αδερφή μου πήρε το κινητό αλλά ενώ σχεδον όλα είναι καλά, έχει θέμα με τις κλήσεις viber και Skype. Δεν ακούγονταν ή ακουγονταν πολύ χαμηλά. Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό;
-
Στις κανονικές κλήσεις λειτουργούν όλα σωστά ?
-
-
Οπότε δεν είναι πρόβλημα hardware αλλά πρόβλημα με τις εφαρμογές, είτε επειδή υπάρχει κάποιο bug στις συγκεκριμένες είτε στην ρομ που έχει η συσκευή.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσει να βάλει region εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, πχ Ελβετία, Αίγυπτο, Ινδία κτλ, reboot στη συσκευή και να δει πως θα πάει... -
Ο/H gdy190 έγραψε:
Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό;
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H gdy190 έγραψε:
Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να επιστραφεί το κινητό;
-
Ο/H thanag7 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0