Άλλο τρελό και αυτό. Γύριζα από τη δουλειά και μου ήρθε ειδοποίηση για το Android 9. Ωραία λέω μόλις μπω σπίτι την κατεβάζω με WiFi. Μόλις όμως έφτασα και συνδέθηκα με το WiFi πουθενά η ενημέρωση.
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
-
-
Μόλις έκανα την ενημέρωση σε Pie. Τίποτα, εμφανές, δεν άλλαξε.
Αυτά τα ψηφία στην "Έκδοση Android" τι είναι; -
Και εγώ έκανα ενημέρωση λες και δεν έκανα ένα πράμα
-
Παιδιά ένας φίλος μου πηρε καινούργιο το mi8 lite και μετά απο 4 μέρες όπως μιλούσε έκλεισε ξαφνικά και δεν άνοιγε μετά απο κανα μισάωρο ξανα άνοιξε μετά απο λίγο πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει;
-
Υγρασία; Πήρε νερό κάπως;;;
-
-
Ο/H Tasos12koufales έγραψε:
Παιδιά ένας φίλος μου πηρε καινούργιο το mi8 lite και μετά απο 4 μέρες όπως μιλούσε έκλεισε ξαφνικά και δεν άνοιγε μετά απο κανα μισάωρο ξανα άνοιξε μετά απο λίγο πάλι τα ίδια τι μπορεί να φταίει;
-
Ο/H SoNik+ έγραψε:
Μιλήσαμε με το κατάστημα και μας λέει πρέπει να το δούμε πρώτα το κινητό εάν έχει προκληθεί απο σενα η ζημιά και κατι τέτοια κανονικά ρε παιδιά στο DOA δεν σου δίνουν κατευθείαν καινούργιο;
Και αποφασίσαμε να το κρατήσουμε να δούμε για μια εβδομάδα αν κάτι έφταιγε απο το λογισμικό και έστρωσε με την επαναφορά γιατί αν το πάμε πίσω και το κρατήσουν κάνα μήνα και θα σου πουν όλα καλά το κινητό δεν έχει τίποτα. -
Αφου πρώτα το δουν και αν το παρέχει η επιχείρηση το DOA.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
κανονικά ρε παιδιά στο DOA δεν σου δίνουν κατευθείαν καινούργιο;
Το σωστό ειναι να το στείλεις , να το ελέγξουν και αν είναι hardware πρόβλημα και είσαι μέσα στο 15ήμερο να το κάνουν αντικατάσταση. -
Το 14 ήμερο της υπαναχώρησης αφορά μόνο ηλεκτρονική αγορά και η συσκευασία πρέπει να είναι κλειστεί (επίσημη απάντηση σε τηλεφώνημα στην υπηρεσία προστασίας καταναλωτή και αφορά μόνο ηλεκτρονικές συσκευές).
Αν πας και έχει πρόβλημα τότε πάει σέρβις και αποφασίζεται τι κάνουν επισκευή ή αντικατάσταση.
Αν το κατάστημα παρέχει DOA τότε γίνεται έλεγχος και αντικατάστασηΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Είδα ένα Mi8 ( οχι το lite) και όταν κλείνει η οθόνη του μετά από λίγο εμφανίζει ένα ρολόι.
Στο δικό μας το Mi8 Lite ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η ρύθμιση και από που?
Επίσης στο Mi8 είδα ότι με επιλογή χώρα Ελλάδα είχε κανονικά τη δυνατότητα ξεκλειδώματος με αναγνώριση προσώπου.
Στο δικό μας πάλι όχι, πρέπει να αλλάξεις περιοχή πχ ΜΌΣΧΑ για να έχεις αυτή την δυνατότητα.
Είναι τόσο διαφορετικά τα software που έχουνείμαι λίγο άσχετος με MIUI...) ή κάνω εγώ κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0