[Miui 10 8.12.6/7] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 39 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Δεν χρειάζεται να γράφεις τα ίδια παντού.
Όχι, επίσημη δεν παίρνει άλλη. Τέρμα. -
-
Ο/H jimmynet έγραψε:
Ευχαριστώ, κάτι έχω βρει αλλά να το βάλω η θα δημιουργήσει πρόβλημα ?
Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάρε ένα TWRP για platina (βασικά ίσως και το μοναδικό που έχει κυκλοφορήσει). Στο XDA γράφουν ότι χρησιμοποιήθηκε για να φλασαριστεί xiaomi.eu ROM με επιτυχία, οπότε αν έγινε αυτό δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει και την δικιά μας. Έκανα ένα unpack το image του ramdisk και όντως φαίνεται στο prop του να έχει γίνει σωστό build και έχει τη σωστή κωδική ονομασία. Πάντα βέβαια άλλο η θεωρία και άλλο το να έχεις την συσκευή (έτσι Γιωργάκο ? @geoanto555).
Με αγάπη από εμάς (μέχρι να φτιάξει ένα...στο φτερό ο George). -
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα από stable 10.0.2 σε developer 8.12.6 της κοινότητας και η google camera δε λειτουργεί ενώ έχω ενεργοποιήσει camera2 API. Μου διαφεύγει κάτι; -
Ο/H geogian έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα από stable 10.0.2 σε developer 8.12.6 της κοινότητας και η google camera δε λειτουργεί ενώ έχω ενεργοποιήσει camera2 API. Μου διαφεύγει κάτι;
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H geogian έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Πήγα από stable 10.0.2 σε developer 8.12.6 της κοινότητας και η google camera δε λειτουργεί ενώ έχω ενεργοποιήσει camera2 API. Μου διαφεύγει κάτι;
-
Ο/H geogian έγραψε:
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H geogian έγραψε:
-
-
Καλημέρα, σε Mi Mix 2 έχω σαν 2η sim μία κάρτα MTN από Κύπρο και τώρα μου βγάζει μήνυμα "Εύρεση συσκευής" γίνεται ενεργοποίηση κάρτας sim και δεν μπορεί να πιάσει σήμα με τίποτα.
Δοκίμασα να την βάλη στην άλλη θεση που δουλευει κανονικά αλλά όπου και να την έχω δεν παίζει.
Είναι επίσης συνέχεια ενεργό το μήνυμα Υπηρεσία ενεργοποίησης xiaomi sim και δεν φεύγει.
Η κάρτα σε άλλο κινητό δουλεύει κανονικά
Έχει κανείς αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0