Κάνε πάλι Flash την ROM και θα σου εμφανιστεί...Ο/H archiezulu έγραψε:
Ναι αναφέρομαι για το mi8 με android 9, επίσης που μπορώ να βρω την στοκ εφαρμογή της κάμερας γιατί την ξηλωσα;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚάνε πάλι Flash την ROM και θα σου εμφανιστεί...Ο/H archiezulu έγραψε:
Ναι αναφέρομαι για το mi8 με android 9, επίσης που μπορώ να βρω την στοκ εφαρμογή της κάμερας γιατί την ξηλωσα;
Με όλο το σεβασμό το kenzo πούλησε πολύ περισσότερο και δεν πέρασε ποτέ το Marshmallow, παρόλο που σε custom ROM (Nitrogen OS) σηκώνει Pie για πλάκα. Είναι τα γνωστά θέματα της Xiaomi. Να δώσω και ένα πρόσφατο παράδειγμα. Ας πάρουμε το whyred, την πιο πρόσφατη συσκευή που ακόμα πουλάει σαν ζεστό...ψωμάκι (μιας που πλέον είναι και δοκιμασμένη για αρκετούς μήνες και σχεδόν ότι ήταν να βγάλει το έχει βγάλει). Πιστεύετε πραγματικά ότι θα πάρει Android 9.0 ? Εγώ λέω μακάρι και το εύχομαι ολόψυχα, αλλά με όλα αυτά που έχω δει, ειδικά για τη σειρά Redmi, έχω πάρα πολλές επιφυλάξεις. Ας είναι καλά οι custom ROM developers και η Qualcomm που προσφέρει πρόσβαση στα sources των συσκευών της.Ο/H mparaxir έγραψε:
Παντος κριμα που το mido σχετικα καινούργιο κινητό και πούλησε τρελά εμεινε σε android έκδοση nougat δεν πήρε καν android 8 η έστω 7.1
Σε apk μπορούμε να το βρούμε;Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κάνε πάλι Flash την ROM και θα σου εμφανιστεί...Ο/H archiezulu έγραψε:
Ναι θα έχετε από αύριο το απόγευμα τις νέες ROM.Ο/H knight666 έγραψε:
Βάλε την απλή XTRV...Ο/H archiezulu έγραψε:
Το ίδιο και εγώ προσπαθώ να περάσω την stable aroma σε ,mi 8.και κολλάει χωρίς να ξεκινήσει το script στο twrp